edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 Vezeje teh majic odpade... preveč dela, preveč rizika da ne bo dobro... treba bo tiskat... danes tekom dneva dobim okvirno oceno stroška, tako da če še kdo pozna kakšnega tiskarja naj gre v akcijo... Več bo ponudb lažje bomo izbrali. Link to post
marko 36 Napisano September 6, 2010 Avtor Share Napisano September 6, 2010 Jaz sem že vprašal dve podjetji ki se ukvarjata s tem, eden ki dela z sitotiskom (več ko je materiala ceneje pride) drugi pa lepi na majice, komad po komadu.. Čakam na reply.. Link to post
MatejMejak 11 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 1. mAxL / M / 3 kosi 2. marko / L 2 kosa 3.Oxy /M 1kos /L 1 kos 4.Yelo / XXL 2kosa 5. Gregor Vodičar /M/ 1 kos 6. Killer_B / S / 2 kosa 7. EdgeSLO 1 xxl 1m 1s 8. zokid /m 2. kosa 9. PEK / M + L / 2 kosa 10. MirO / XL 1 kos/ S 1 kos 11. Zamex23 / M / 1. kos 12. Rok Prosen / XL 1 kos 13. Aleš Kurent / L ali XL 1 kos (odvisno od velikosti) 14. Matjaž Murn / L / 1. kos 15. TORQUE / M / 1 kos 16. Rok Lainšček / M ali L (odvisno od velikosti) / 1 kos 17. McBajs / M / 2.kosa 18. Grega Bračič / XL / 1 19. Zoran Mihalj /L 1kos 20. Mouly / L / 1 kos 21. KRUH / L / 1 kos 22. MatejMejak / L / 1 kos Link to post
reno 37 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 1. mAxL / M / 3 kosi 2. marko / L 2 kosa 3.Oxy /M 1kos /L 1 kos 4.Yelo / XXL 2kosa 5. Gregor Vodičar /M/ 1 kos 6. Killer_B / S / 2 kosa 7. EdgeSLO 1 xxl 1m 1s 8. zokid /m 2. kosa 9. PEK / M + L / 2 kosa 10. MirO / XL 1 kos/ S 1 kos 11. Zamex23 / M / 1. kos 12. Rok Prosen / XL 1 kos 13. Aleš Kurent / L ali XL 1 kos (odvisno od velikosti) 14. Matjaž Murn / L / 1. kos 15. TORQUE / M / 1 kos 16. Rok Lainšček / M ali L (odvisno od velikosti) / 1 kos 17. McBajs / M / 2.kosa 18. Grega Bračič / XL / 1 19. Zoran Mihalj /L 1kos 20. Mouly / L / 1 kos 21. KRUH / L / 1 kos 22. MatejMejak / L / 1 kos 23. Andrej Mesarič / L / 1kos Link to post
marko 36 Napisano September 6, 2010 Avtor Share Napisano September 6, 2010 Eno kratko vprašanje in sicer, ali bomo imeli takšne majice kot jih je Yelo naredu ali pride še kakšen template? Da vem posredovati izdelovalcem.. LP Link to post
zokid 772 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 Eno kratko vprašanje in sicer, ali bomo imeli takšne majice kot jih je Yelo naredu ali pride še kakšen template? Da vem posredovati izdelovalcem.. LP jaz sem ja yelo-tovo varianto Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 yelo ima tudi moj glas Link to post
Mouly 2 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 In jst sem za to majco ki jo je yelo naredu! Link to post
Ale 472 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Tut jaz sem za to varianto, bi se pa splačalo vprašat kolk tista sled gume zviša ceno oz. zniža, če je ni. Bi znala bit kar razlika. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Pomoje bi znala kar zvišati, ker za tisto sled se vsekakor porabi ena folija. Link to post
Yelo 36 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Hja.....vse se plača! Tak pač je! Je pa za to sled še en problemček,ker majice niso enake velikosti in po moje bi različno izpadlo na različnih velikostih. Ne vem točno ....lahko pa da je tako! Link to post
marko 36 Napisano September 7, 2010 Avtor Share Napisano September 7, 2010 Glede velikosti je problemček in ni problemček, vsaj pri temu s katerim se jaz pogovarjam ni neki sile ker dela z vektorskimi slikami torej pač mal zadevo pomanjša ostaja pa v razmerju, mam pa problem ker dokler nimam vektroske slike vsega kar naj bi bilo na majici mi ne more dati predračuna, pa še eno "njegovo" vprašanje, in sicer, "je sloracing logo bel/rdeč ali naj ima kromiran efect kot izgleda na Yelo-tovi sliki, ter če mora biti pisava na rokavu taka mot je ali je lahko iz celega vsaka črka posebej?" Ker on na majice lepi in bi mogu potem vsak košček posebej gor lepit... Bi pa zelooo lepo prosu če bi kdo znal narest celotno zadevo v vektorski obliki .eps format, ker jaz se že ene 3h ukvarjam z tem pa ne pridem nikamor ker ne znam delat z photoshopom niti z PaintShopom... Hvala Upam da nism preveč zakompliciral... Link to post
Yelo 36 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Sam sem sicer poizkusil naredit vektorsko sliko samo je ogromno dela,če hočeš da izgleda tako kot mora. To delam prvič zato mi gre počasi pa še časa glih dost! Če ima kdo z tem več izkušenj naj proba on to pošlihtat,ker drugače bodo majice šele drugo leto in še to za božiča!:wink: Sam se trudim z Adobe Illustratorjem,če pa kdo pozna kakšen boljši in lažji program naj to prosim sporoči. Ne vem pa kakšna je razlika med lepljenjem in tiskanjem? Glede kvalitete! Ali je to vse isto?! Link to post
mmatic2 4 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Mislim da je za vektorske slike najlažji za obdelavo in hkrati najbolj uporabljen program corel draw.. pa če se ne motim bi bilo tukaj treba narediti vsako sliko v svojem fajlu.. sepravi sloracing logo v svojem.. tista sled gume v svojem ter tako dalje, tako da potem ta, ki to tiska samo pozicionira slike tam kamor treba.. Link to post
Recommended Posts