Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

Imam eno slabo novico, in sicer tip ki naj bi to delal se je kot kaže pogreznil v zemljo, ga kličem se na javi, mail-ne odgovarja, v firmi nikogar, ne vem ali ma dopust ali je šlo vse skupaj v ku...acicon_guns.gif

Tak da bom za majice poprašal pri enih ki delajo reklamne napise ipd. za ceno pa ne rečam nič, ker ne vem še kako bo izpadlo vse skupaj.

P.S.: vem pa da vse skupaj traja predolgo kar gre tudi men pošteno na jajca... ne vem pa kakšna je situacija pri Sašotu in njegovemu majstru??

Se opravičujem za nastalo zadevo.... kriv pa nisem jaz.

jaz bi tudi majico in ker delam v tiskarni ter delamo preslikace ter sito tisk in ce rabite majice me poklici na tel 041 583 553 sandi cena na pribli. je priprava 120 eur tisk 80 cent majice 250g 2.5 eur to je to ampak odvisno je od kolicine vec jih bo cenejse bo.seveda pa bi potreboval logo kako bo vse skupi zgledalo. e mail starilisjakf1@gmail.com lep pozdrav sandi cena pa se ni dokoncna ker nevem kaksen je design plus koliko barv.

Uredil - mAxL
Popravljen kontakt

Če pogledaš malo nazaj (str.4)boš videl kako naj bi majica izgledala!

Z pripravo pa ne vem kako je,ker nekaj smo že sami postorili.

Najbolje je,da opišeš pod kaj smatraš pripravo! Kaj vse priprava zajema?!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...