Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

Ne,ne,ne!

Majice bomo nosili vsi,ki smo jih naročili oziroma jih najverjetneje bomo, zato se je pač pred tiskanjem treba odločit! (barva majic,kaj bo na njej in kako bo postavljeno)

Jaz sem dal samo predlog. Mojster,ki bo tiskal pa bo tako ali tako moral povedat kaj gre in kaj ne ter kakšne so razlike v ceni.

Jaz sem bolj za majice,ki so čim bolj vpadljive. Se pravi,da se tisto kaj je na njej hitro opazi!

Po moje je največji namen teh majic ta,da promoviramo sloracing stran in z tem naše virtualno dirkanje. Zato je po moje važno,da so vpadljive.

Ali pa se mogoče motim?!:oops:

Ne,ne,ne!

Majice bomo nosili vsi,ki smo jih naročili oziroma jih najverjetneje bomo, zato se je pač pred tiskanjem treba odločit! (barva majic,kaj bo na njej in kako bo postavljeno)

Jaz sem dal samo predlog. Mojster,ki bo tiskal pa bo tako ali tako moral povedat kaj gre in kaj ne ter kakšne so razlike v ceni.

Jaz sem bolj za majice,ki so čim bolj vpadljive. Se pravi,da se tisto kaj je na njej hitro opazi!

Po moje je največji namen teh majic ta,da promoviramo sloracing stran in z tem naše virtualno dirkanje. Zato je po moje važno,da so vpadljive.

Ali pa se mogoče motim?!:oops:

icon_ok.gif

Meni osebno se najbl dopade tak, kukr je uno prvo na majici narjeno, je pa problem....že blo povedano.

Tak da je sedaj res sam vprašanje kak to vse vektorizerat, tisto gumo se da morda že samo trace nardit (nevem ker ne obvladam), glede unga spletnega naslova bi ga jst tut pustu tam, le da bi dal eno bl preprosto pisavo čisto samo zarad izdelave same, čeprav ta zgleda za moje pojme super, je pa pain in the a*s ta prokl**a vektorizacija in pol lepljenje koščkov na majico...

Razen če se bomo odločli za tisk pol se pa pomoje zadeva precej poenostavi je pa vprašljva kvaliteta...

My opinion....icon_zvizg.gif

Sej jst sm sam predloge dal...ni nujno da je tako. Je pa res, da če hočete poudarit SloRacing, potem je minimalizem daleč najboljši.

Ne vem! Saj pravim...treba se bo odločit!

Konc koncev je meni praktično vseeno! :wink:

Evo to bi pa bila sedaj končana verzija v vektorki obliki!

Sicer bi se še dalo z crom efektom zajebavat vendar se mi res ne da več! Glede na to da sem prvič kaj takega delal mi izgleda solidno.

Je pa to predvideno za črno majico. Če bi bila kakšne druge barve se bi pač barva robov morala spremenit ali pa tudi ne!

logo-popravljen.jpg

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...