marko 36 Napisano September 10, 2010 Avtor Share Napisano September 10, 2010 Dobr ti gre tole.. Se vidi da kar veš kaj delaš Link to post
Yelo 36 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 To bi bilo v grobem vse! Mogoče še par kozmetičnih popravkov ampak v grobem je to to. 1 Link to post
Killer_B 87 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Jst bi na majco na hrbet dal sam ta logo. Spredi pa mogoče še kakšno čimbolj preprosto grafiko. Link to post
Yelo 36 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Jst bi na majco na hrbet dal sam ta logo. Spredi pa mogoče še kakšno čimbolj preprosto grafiko. Ja nekje mora bit napisan naslov sloracing strani! Link to post
Killer_B 87 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Lahk je pod logotipom na zadnji strani. Link to post
Yelo 36 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Ja kak zaj?! Če si še malo prej napisal samo ta logotip! :wink: Link to post
zokid 772 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 yelo ti samo naredi tako kot si si zamislil , itak nas je vecina za tvojo zamisel Link to post
Yelo 36 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Ne,ne,ne! Majice bomo nosili vsi,ki smo jih naročili oziroma jih najverjetneje bomo, zato se je pač pred tiskanjem treba odločit! (barva majic,kaj bo na njej in kako bo postavljeno) Jaz sem dal samo predlog. Mojster,ki bo tiskal pa bo tako ali tako moral povedat kaj gre in kaj ne ter kakšne so razlike v ceni. Jaz sem bolj za majice,ki so čim bolj vpadljive. Se pravi,da se tisto kaj je na njej hitro opazi! Po moje je največji namen teh majic ta,da promoviramo sloracing stran in z tem naše virtualno dirkanje. Zato je po moje važno,da so vpadljive. Ali pa se mogoče motim?! Link to post
Killer_B 87 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Sej jst sm sam predloge dal...ni nujno da je tako. Je pa res, da če hočete poudarit SloRacing, potem je minimalizem daleč najboljši. Link to post
marko 36 Napisano September 12, 2010 Avtor Share Napisano September 12, 2010 Ne,ne,ne! Majice bomo nosili vsi,ki smo jih naročili oziroma jih najverjetneje bomo, zato se je pač pred tiskanjem treba odločit! (barva majic,kaj bo na njej in kako bo postavljeno) Jaz sem dal samo predlog. Mojster,ki bo tiskal pa bo tako ali tako moral povedat kaj gre in kaj ne ter kakšne so razlike v ceni. Jaz sem bolj za majice,ki so čim bolj vpadljive. Se pravi,da se tisto kaj je na njej hitro opazi! Po moje je največji namen teh majic ta,da promoviramo sloracing stran in z tem naše virtualno dirkanje. Zato je po moje važno,da so vpadljive. Ali pa se mogoče motim?! Meni osebno se najbl dopade tak, kukr je uno prvo na majici narjeno, je pa problem....že blo povedano. Tak da je sedaj res sam vprašanje kak to vse vektorizerat, tisto gumo se da morda že samo trace nardit (nevem ker ne obvladam), glede unga spletnega naslova bi ga jst tut pustu tam, le da bi dal eno bl preprosto pisavo čisto samo zarad izdelave same, čeprav ta zgleda za moje pojme super, je pa pain in the a*s ta prokl**a vektorizacija in pol lepljenje koščkov na majico... Razen če se bomo odločli za tisk pol se pa pomoje zadeva precej poenostavi je pa vprašljva kvaliteta... My opinion.... Link to post
Yelo 36 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Sej jst sm sam predloge dal...ni nujno da je tako. Je pa res, da če hočete poudarit SloRacing, potem je minimalizem daleč najboljši. Ne vem! Saj pravim...treba se bo odločit! Konc koncev je meni praktično vseeno! :wink: Link to post
Yelo 36 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 Evo to bi pa bila sedaj končana verzija v vektorki obliki! Sicer bi se še dalo z crom efektom zajebavat vendar se mi res ne da več! Glede na to da sem prvič kaj takega delal mi izgleda solidno. Je pa to predvideno za črno majico. Če bi bila kakšne druge barve se bi pač barva robov morala spremenit ali pa tudi ne! 1 Link to post
Recommended Posts