B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Če te je sram met tak majco, ne vem zakaj si pol sploh na tem portalu ... Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Izgleda,da bo treba za naslednjo serijo majic naredit dve varijanti. Prva bo z napisom: SLOVENSKI VIRTUALNI DIRKAŠKI PORTAL Druga pa bo z napisom: I'M NOT A VIRTUAL DRIVER Link to post
Ale 472 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Ja lih razmišljam kdj mam cajt. Danes po 6h alpa sobota dopoldne, cene pa drug teden. Kdj bi bl pasal? Pa, maxl ti je menda dal 4 majce zame, jst sm jih naroču 2. Tko da samo eno L pa eno M prnes na pir. Pol bi se pa rajši za drug teden zmenu. Ne danes, ne v soboto nimam časa. Za količino mi je pa že Maxl povedal, tako, da dobiš kot si naročil. PS: Dej mi na PM tvojo GSM št. pošlji, da te lahko pokličem. Yelo, problem je v fontih in ne samo v razmaku. Sled gume se da pa še na drugačen način dodat tut na kakšen drug font...se mi zdi. Morm probat. 1 Link to post
zokid 772 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 A si že kdaj opazil,da imajo včasih nekateri napise oziroma reklame na oblačilih prelepljene z lepinim trakom? No.....če boš z majico v taki družbi v kateri te bodo videli z napisom oziroma besedo virtualni in te bo sram povedat,da igraš igro pol si pač "abdek" trak prilepi na napis. Na tak način tudi profesionalci rešujejo ta problem! Osebno jih štejem že prek 40 in me ni in me nikoli ne bo sram povedat,da je igranje iger moj hobi! bravo yelo se podpišem tudi jaz Link to post
FBR18 112 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Ne, da bi pa abdekal napise na majcah s selotejpom pa še nism vidu... ta bi bla šele leva Sicer pejte na kakšen drug forum, npr. a.com pa povejte da online racate... pa da vidiš smeh in podcenjevanje... tako je fantje... to ni neki kar bi si jst zmislu. Na nek track day si pa po pravici glih ne predstavljam it s to majco. Sicer pa 100 ljudi 100 čudi. In ne vem zakaj bi mogu nekdo po moje delat oz. vice versa. Sram pa mene osebno ni, ker če ne ne bi reklamiral foruma okol! Bi pa meni zgledovno bilo boljš če bi bilo samo slo racing in internetni naslov... keep it simple. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Na vsak trackday grem kuj s to majco. Sj pravi dirkači točn vejo, da so simulacije in pa online dirkanje najbolši možni trening. Drugače je, če greš na una druženja ki so za kekce ki majo 4meterske spojlarje zadaj, pa plug spredaj meterski pa namesto sedežev zvočnike. Uni pa tega ne zastopjo, hvala bogu. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Tut js bi šel na trackday prec. Sam ne na ta bedn raceland, kjer voziš cel krog v drugi brzini. Bedarija. Je pa študentska bolj slaba, tko da rajš šparamo pa damo za kak volan in se vozimo 3 leta online, kokr pa en dan na pravem dirkališču Če bi bil pa poln keša se pa ne bi igral s kompom ampak s pravim makinam Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Yelo, problem je v fontih in ne samo v razmaku. Sled gume se da pa še na drugačen način dodat tut na kakšen drug font...se mi zdi. Morm probat. Da se marsikaj samo ko ni časa na pretek pol se izbira najkrajša pot! A ni tako? Če bi bilo več časa bi se lahko še marsikaj popravilo in naredilo bolje. Sicer pa nihče ni vedel kako bo to vse skupaj v živo izgledalo! Tak da kaj je je! Link to post
Kunčič 43 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 Kaj se je že dala tiskat druga runda majic. Link to post
malcek 2 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 danes dobil majice in grdo v tisk, tako da še malo potrpljenja ... Link to post
Oxy 11 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 danes dobil majice in grdo v tisk, tako da še malo potrpljenja ... Lahko tudi kakšno z dolgimi rokavi al je že vse fiksno zmenjeno. Link to post
Ale 472 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 Da se marsikaj samo ko ni časa na pretek pol se izbira najkrajša pot! A ni tako? Če bi bilo več časa bi se lahko še marsikaj popravilo in naredilo bolje. Sicer pa nihče ni vedel kako bo to vse skupaj v živo izgledalo! Tak da kaj je je! Yelo ne me narobe razumet. Jaz nič ne kritiziram majic. So mi zelo všeč. Tist internetni naslov je malenjkost...vsaj zame. Itak je zadaj in ga sploh ne bom gledal. :wink: Se pa strinjam, da je z časom vedno problem. Link to post
Yelo 36 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 Hehe! Mogoče si ti mene narobe razumel! Hotel sem samo povedat,da se da še boljše naredit,če je več časa. Sploh pa v tem primeru je kar naenkrat prišlo do tega,da je bilo treba tiskarju material poslat. Pred meseci sem začel z izdelavo vektorske slike za logotip in jo dokončal. Po tem je zanimanje za majice nekak usahnilo oziroma nismo našli nekoga za tiskanje. Zaradi tega se tudi sam nisem z tem več ukvarjan. Pol pa je kar naenkrat vsekalo in dobil sem mail. Pošlji mi faile od logotipa in napise v vektorski obliki,da jih pošljem naprej tiskarju. Pa smo bli tam! Zato je bilo pol treba vse na hitro pošlihtat in bi mogoče nekatere stvari lahko bile boljše. Link to post
mmatic2 4 Napisano November 27, 2010 Share Napisano November 27, 2010 Dobil majco in je super.. pohvale vsm ku so tle kaj prispeval. Link to post
Recommended Posts