Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

To pomen, da jih bo lahko od koga od nas kupu. Kar pa bo pomenilo, da bojo naše majčke dobile na vrednosti in jih bomo čez 10 let lahko prodali za bajne denarje, ker bojo zelo majhna serija :D

Me pa res zanima kako bo to vse skupaj v živo izgledalo!

Upam,da se je izdelovalec kolk tolk držal osnutka in da bo to izgledalo tako kot mora.

Po pravici povedano me pa malo skrbi kako bo,ker ni bilo več nekih vprašanj glede izgleda.

Aja! Še to!

Dobro bi bilo,da se od izdelovalca dobijo vsi faili (vektorske slike in podobno) za izdelavo oziroma tisk.

V primeru,da se bi naročila še kakšna serija bi imeli to lepo pripravljeno,ker ne verjamem,da si izdelovalec oziroma tiskar to shranjuje za daljšo dobo.

Izdelava vektorskih slik in podobnega se pa tako ali tako plača. Se pravi je pol to last sloracinga.

Ne vem.........razmišljam samo..............

To pomen, da jih bo lahko od koga od nas kupu. Kar pa bo pomenilo, da bojo naše majčke dobile na vrednosti in jih bomo čez 10 let lahko prodali za bajne denarje, ker bojo zelo majhna serija :D

Sm vzel 2kom in neham delat od danes naprej, ker vem da bom bogatun, čez čas...

Komaj čakam majčkeee [it]

Ja tak je zaj z totimi majcami!

Majice so se naročile pa sploh nismo imeli vsega materijala (vektorske slike) pripravljenega,ker sem po debatah predvideval,da bodo mojstri tako ali tako pol to sami uredili.

Tako sem po izdelavi logotipa prekinil z izdelavo teh slik. Včeraj pa kot strela z jasnega dobim mail naj pošljem te vektorske slike. Ja kako,če niso vse dokončane. Bemtiš!

No......mojstru smo poslali to kaj smo pač imeli ampak ni bil povsem zadovoljen. Ja logično da ne,če pa to delam prvič!

Ker boste nekateri majice prejeli na podelitvi mi ni preostalo drugega kot da se poženem za kišto in popravim ter dokončam to zadevo.

Včeraj do jutra in nekaj malega še danes zjutraj sem to pošlihtal. Sedaj to pošljem mojstru in samo upam,da se bodo majice lahko začele tiskat. Pod pogojem,da je vse OK!

• Upvote 1

Se že dogovarjam za modno revijo ja!:wink:

Sicer pa ne hvalit dneva pred večerom,ker še nihče ni videl majice v živo!:o

Drugo je pa to,da še sploh ne vem,če bo mojster z popravljenimi faili zadovoljen!

Mogu jih bo t.i. vinjen voznik pelat na srečanje, narest bataljon prekrškov, nato ga ustavijo policisti ter S.W.A.T.-i, odprejo kuferaum noter vidjo Slo-Racing majčke in dajo na POP IN zgodbo o Slo-Racing majčkah... hehe.. Upam da ne res, ampak kam pa pridemo brez domišljije...[smoke]

Pozdravljeni vsi ki ste si naročili majice :)

Majice so naročene in v polnem teku je priprava filmov za tisk, tako da bi nekako ta teden moralo biti narejeno. Malo sem prebral na forumu, da imate pomisleke katero številkorabite. Majice so malo večje, tako da tisti, ki ste bili med M ali L sem vas dal v M (cca 75 kg). Sam nosim L in imam okoli 83 kg in višina 178 cm. (malo za orientacijo). Glede tiska je tako, da raznih senčenj in hudih prelivov na sito ne moreš narediti, ker potem potrebuješ foto tisk, ki pa vemo da je drag. Folije bi vam odsvetoval, ker imate veliko površino tiska in vam potem majica ne diha in še tanke linije se ne primejo dobro. V moj doprinos vašemu forumu vam bom naredil brezplačno program za vezenje na kape in dal vzorček ob majicah v predogled, tako da boste videli kako bi zgledalo vezenje. Če ima še kdo kakšno vprašanje pa kar napišite.

Kdaj točno bo narejeno vas pa obvestim.

Martin

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...