Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

Sj moja je bla sam en vzorec, kako nekak naj bi zgledalo, ... se strinjam da Mejak naredi detajle. Smo preveč noobi mi za tole... A kdo upa iR! :P

Jaz ne bi preveč kompliciral! Brez nekih dirkalnikov. Samo logo in naslov!

Tako približno! Seveda tisk in ne vezenje!

Po moje bi bilo še boljše brez tega kroga okrog logota. samo se mi ni dalo rezat.

Zadaj!

moskamajicazadaj-sloraci.jpg

Spredaj!

moskamajicaspredaj-slora.jpg

Spredaj-predlog 2 (samo je skor brez veze,ker je spet dražje)!

moskamajicaspredaj-slora.jpg

• Upvote 1

Dragi moji, sem se pozanimal in ne bo vam všeč kar bom napisal...

Predloge kot ste jih dajali (na hrbtni strani avto) se vezt na majice ne da, razen če gremo na kakšne telovnike. Če bi želeli tiskati je zadeva sledeča

4€ 1 kos majice z DDV (200 g)

Če bi imeli vsi enak avto cca. 150€ za tisk cca 30 majic

Če brez slike na hrbtu oziroma samo logo spredaj

4€ 1 kos majice z DDV(200 g)

35€ priprava vezenja + za vsak kos majice cca. 1,2 € za vezenje...

To je to...

Po moje je boljše in ceneje tiskat!

Vezenje je predrago in se mi zdi da za velike napise in vzorce povsem neprimerno.

Ziher ti pol vse nekam potegne, če ni kvalitetno narejeno.

Vezanje velikih vzorcev je lahko shit ker ti majice naguba... sicer bi moral mojstra vprašat ali se da... Tisk je pa takole... če je foto tisk potem je drago kot svinja, če je samo neka vektorska grafika pa je cena bolj znosna... Če je slučajno kdo videl nove majice od Kompasa (meni niso ne vem kaj) so narejene na foto tisk samo je samo foto tisk koštal 450€....

Ne pozabit da gre za majhno naklado teh majic in zato se potem ta cena prenese na kos in je dosti večja kot če bi naročili 100 majic.

Dajmo se najprej točno zment kakšne naj bodo potem pa se išče najbolj ugodnega ponudnika, mogoče bi bilo tudi pametno vprašat koliko majic bi sploh dali in koliko so člani pripravljeni plačat za 1 kos.

Jaz trenutno navijam za verzijo ki jo je naredil Yelo .

P.S. : Matjaž mislim, da bi so tole dalo tudi vezat

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...