Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

A te majce naj bi bile tiskane ali vezene? Če bodo vezene imam jaz enega frenda ki to dela pa lahko vprašam kakšen strošek je to.

Samo morate pa prej točno povedat kaj naj bi bilo na njih...

To bi se blo treba dogovorit, tudi vezenje ni slaba ideja, obstojno je bolj.

Imam pa tudi jaz enega kolega ki tiska oz lepi na majice. V vsakem primeru pa potrebno vedet točno koliko jih rabimo.

Ja samo vezenje je dost dražje se mi zdi! Je pa res,da vezeni napisi držijo dlje.

Če se gre v vezenje pol je pametno tudi boljšo kvaliteto majic izbrat ampak to spet vse podraži še sploh,če se bi odločili za kakšen večji detail.

Po moje je najbolj pametno vzet dober tisk in solidno kvaliteto majice.

Sam si majico predstavljam takole. Zadaj - sloracing logo (večjega formata)

Spredaj desno - logo (manjši format) ali internetni naslov

Rokavi - internetni naslov

Lahko tudi zadaj - sloracing logo (večjega formata) + internetni naslov (pod logo)

spredaj - samo manjši logo

Ne vem..... kombinacij je veliko!

Jast bi dal to dizajnirat našemu talentu mm46. Če lahko avto fenomenalno dobro poslika, bo tut eno majco fajn dizajniral.

Je pa tko - ne splača se dajat tole v vezenje, ker itak nobena majca ne zdrži tiska. Še vse majce ki sem jih mel, je tisk dlje zdržal od samga blaga. Ali se spere, ali se raztegne, ali se skrči. Zmeri je bolj problem v sami majici kot v tisku.

O koliko komadih govorimo ? Bom vprašal potem pa se odločimo / odločite :) Mogoče bi za kakšen sponzorski link na tej strani napol zastonj prišlo...stvar dogovora...

Za info http://www.figura-ms.si

P.S: Če mene kdo vpraša imam za par € razlike raje vezano, v končni fazi pa bo tako kakor bo rekla večina :)

Cena je odvisna od vzorca ki ga mora naredit,kvalitete majice,količine, itd.... Ko je pred nekaj leti delal za "nas" ni bila cena glih visoka,vsaj meni se takrat ni zdela... Poleg tega je kar nekaj odprtih opcij kako se zmenimo za ceno (beri popuste :) ). Je pa treba pred tem se dokončno zment kaj sploh hočemo... kakšne kvalitete majice, kolk majic, kaj gor dat, kolk velike slike ..

Potem se jaz dogovorim z njim za ceno....

Odličen predlog. Menim, da bi bila najbolj primerna majica portala slo-racing, da vsem pride v poštev (F1 vozniki, WTCC dirkači, kakšna nagradna igra, sloracng uporabniki...). Predlog, da nekdo nariše izgled majice ni slaba, barva mi je skor itak vseena; razen kaka roza ip.

Tisk zame ni niti drag, mi smo v osnovni šoli tiskali majice za valeto in je vsakega učenca stala 6€ majica s tiskom (tisk še vedno na njej, ampak ni bila veliko nošena, ker sem jo prerasel; ps: majica ni bila znanega proizvajalca). :)

Se slišimo!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...