Skoči na vsebino

SloRacing majice

marko

Recommended Posts

Nisem vedel kaj naj bi tole napisal pa sem kar novo temo naredu.

Zadeva je, da se mi je porodila ideja, kaj če bi si vozniki letošnje sezone F1 lige dali narest "ekipne" majice za koga pač vozimo. Kje je point vsega skupaj, če bi imeli kdaj kakšno druženje, drugače tudi filing sam po sebi...

Glede denarja, ki je vedno problem, pa bi moral prašati koliko bi to zneslo, če bi bilo sploh kaj interesentov...

Stil sem si jaz zamislil čim bolj resničen, seveda pa brez Slo-Racing logota ne bi šlo.

Prosim da se izrazi mišljenje, da se vidi kako je stanje med vozniki..

LP

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tale osnutek od Yelo-ta se mi najbolj dopade do sedaj...

1. mAxL / M / 5. kosov 2. marko / L / 2. kosa 3.Oxy /M/ 1kos /L/ 1 kos 4.Yelo /XXL/ 2.kosa (Število bo odvisno od cene! Velikost je pa tudi včasih vprašljiva! No zaenkrat ostanem pri tem! ) 5. Gre

Kaj je zaj z temi majicami oziroma tiskom? To pa že gre tolk dolgo zravn,ko da bi se celi kombinizoni delali! Če bomo še malo čakali bomo tako ali tako morali bunde naročit!

Posted Images

Sicer se že nekaj časa pripravljamo da bomo dali delati kakšne majice, samo vedno ostane samo pri ponudbah. Sicer v mislih imamo bolj unikatno izdelavo majic, ne samo za F1 (tudi uradnim F1 logotom bi se zaradi licenc raje izogibali na majicah)....skratka za vse uporabnike portala.

Bomo zdaj ko bo več časa naredili kje še kakšno ponudbo in se odločili za najbolj ugodno.

No...z tem pa se tudi jaz strinjam! Majice sloracing brez dodatkov bi bile najbolj primerne.

Po moje je najbolše sloracing logo in pa naslov sloracing strani (www.slo-racing.com)!

Kaj se pa same barve majic tiče bi pa tudi samo črno in pa belo izbral.

Po moje....

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...