zamex23 1 242 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Ko pridem domov bom inštaliru, upam da bo delal Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Daj mi na zs link, jast ne najdem? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Awww jeeez..pasword majo na cra**.. [Jaoo] Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Kakor mi je znano, je zaenkrat zuni samo klon Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Vse je že zunih, tut mapo s keyem dobiš pa cr**kom pa je zaklejena Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Znani.. em.. uničevalci kode? še niso oznanil da jim je ratal. Dokler je vse v rarih, zipih itd, pa da ima še pass, ponavad je to fake :wink: Če ti pa rata, pa le povej.. Po tolkih debatah me že res žre.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Evo sedaj je vse na voljo :wink: Report: Sprobal zadevo, zaenkrat le na tipkovnci vendar me je že takoj navdušla, pomoje je to najbolši Dirt do zdaj, avto se da dobr pelat(z volan še velik bolš), fizika sploh kar se tiče nesreč je odlična in tudi obnašanje avta na cesti . Z nekimi ekstremnimi lepotnimi popravki niso pretiravali ampak me nič ne moti. Sprobal sem rally po finski in bil navdušen, potem en trailblazer po snegu in zopet, impressed, čeprav razlika med tem ko se voziš po snegu al pa šudru ni neki vlka . Avto je velik lažji zadriftat kot v predhodnjikih, se pa vidi da so mal nardil tut za otroke, s temi ideal line črto in podobnimi assisti brez katerih se da tu na tipkovnici vozit čist brez problema . Skratka kasneje sprobam še z volan in zgleda da me bo kar zasvojila za nekaj časa. Avti pa so tudi dobro narejeni, zvok, model, poškodbe itak ..morda celo kupim orginal Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 24, 2011 Avtor Share Napisano May 24, 2011 Probal...kar lep napredek proti dvojki, za moje pojme najboljši DiRT do sedaj (iz serije DiRT). + super meniji...oziroma bere; vsaj 100x hitrejši kot v dvojki + zvok + poškodbe (dve počeni gumi sem že fasal ) + grafika + vozni park (sam sicer vozim le WRCje ) + bolj realna kot dvojka (tukaj če zamudiš pri zaviranju v ovinek so maline ) ...ni pa še to to... + vremenske in nočne razmere + boljši v vseh pogledih proti dvojki - za moje pojme avto malo premalo drsi v hitrih ovinkih (al pa ima tale moj Focus tolk dobr traction/grip - nevem a se nekatere proge ponavljajo (da je več varjant) al jast vedno izberem isto - manjkajo klasični rallyiji (sicer je napovedan Monte Carlo Pack...kar bo malenkost popestrilo igro) - prekratki in preširoki HPji Gymkhana in ostalih traparij nisem probval 1 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Spet ista scena na Steamu kot z F1 2010 "This item is currently unavailable in your region" Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Meni je ta stvar genialna...takoj za GT4 najboljša dirkačina Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Ma kdo original že slučajno? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Če igra izide šele jutri Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 24, 2011 Avtor Share Napisano May 24, 2011 Sva zamex23-om zrihtala da dela online tudi tista neuradna verzija (postopek bo pojasnen) Bomo v prihodnje naredili en online rally...prostora bo za 8 dirkačev. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Evo jst sm tud probal....tko kr v redu zadeva za vozt....vsekakor nobena simulacija. Ampak tko mal za zabavo je pa kr v redu. Dobr bi se blo proge navadt Sm v prvi dirki komej do konca prišel z razbitim avtom. Citiraj Link to post
Recommended Posts