B_U_R_I 3 290 Napisano February 14, 2008 Share Napisano February 14, 2008 Gokarti so sedaj poĹĄtimani in so res zelo enakovredni. Na ravnini so veÄ ali manj isto hitri. Se pa strinjam s tem o zmogljivosti.. Gokarti so resniÄno malce prepoÄasni, ker ti bremzat veÄ al manj res ni potrebno. Je pa zanimivo, ker zavore so sam na zadnjih kolesih. In te fajn zavrti, Äe si preveÄ grob Link to post
Ale 472 Napisano February 15, 2008 Share Napisano February 15, 2008 Ja fantje, jst sem za sam povejte kam pridem in pa kdaj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Mi smo enkrat lani že imel srečanje...je blo veliko takih ki jih dirka v WTCC prvevnstvu...tko sa smo si nekateri že poznani...drugi se spoznamo pa v RaceLandu Igi (sredina) Berlic (levo) in Tušar (desno) Vončina Legenda Pačnik (levo) in Maxelj (desno) Link to post
Killer_B 87 Napisano February 26, 2008 Avtor Share Napisano February 26, 2008 Pa glih sem hotu predlagat da bi dal zraven tistih slik avtomobilov, ki jih imamo gor, ĹĄe slike voznikov. Da bi sploh vedli s kom dirkamo. Dejte Äe ste za to, mi poĹĄljite vaĹĄe slike, da jih zberem na kup, pa bomo pol gor na stran dali. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Lahko bi jih za avatarje uporabli. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 26, 2008 Avtor Share Napisano February 26, 2008 Itak....lahk bi naredili pravilo, da moraĹĄ imeti na forumu svojo sliko. Ajde....dejmo nardit eno akcijo iz tega....itak mamo Äas.....poĹĄljite mi slike (minimalne velikosti 200x200) in jih bom jst vse sformatiral v eno uÄesu prijazno obliko z emblemi vozila, ki ga vozite pa jih bomo uporabljali za avatarje. Zdej prec! Aja....pa po moĹžnosti en headshot....ne mi poĹĄiljat vas na poÄitnicah slikanih na kakĹĄni plaĹži v ozadju. PoĹĄljite mi jih na marko@ndesign.si Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Moja škoda je legendarna v avatarju A nebi prišparal to az drugo sezono...bomo mal dodelal stran? Link to post
KRUH 5 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 To se mi ne zdi dobro v zvez s avatarju.................Če bi že želeli bi se lahko naredil kuker je sedaj slike od avtomobilov..........Bi bilo ime voznika pod prijavljenemi in če bi hotel go vidit pi kliknil na ime in bi pokazalo sliko......Samo predlog tako da tudi če ne............ Drugo leto bo treba pa nardit bolj prof. magar še letnice Link to post
Killer_B 87 Napisano February 26, 2008 Avtor Share Napisano February 26, 2008 Zatrt v kali.... Jah no...kokr Äte...jst sm sam hotu pomagat. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Bom počasi začel delat novo verzijo strani...pa bom tud na to mislil...tko da še pride :wink: Drgač pa cenmo vsako pomoč...od vseh...thx Link to post
McBajs 8 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Tudi jaz sem hotel predlagati da bi imeli slike zraven prijav. Bi pomojm kar dobro izpadlo. V avatarju pa ne, to se meni osebno zdi brezveze, na forumu naj bo vsak kakor hoče. Link to post
bremzy 0 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Ojoj kakĹĄen sem na sliki pa zraven McBajsa Äe se nemotim, ma dobr je blo. Upam, da bo letos tudi zakon Link to post
McBajs 8 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Jp, sej tam kot sva mi2 je tud Kruh čist na levi Link to post
bremzy 0 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 A uni k ima lepo belo Äepico na sebi Link to post
KRUH 5 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Sam da povem, uni Kruh nisem jaz, je uni drugi......Za tiste ki ne veste Link to post
Recommended Posts