Skoči na vsebino

Karting dirka

Killer_B

Recommended Posts

Gokarti so sedaj poštimani in so res zelo enakovredni. Na ravnini so več ali manj isto hitri. Se pa strinjam s tem o zmogljivosti.. Gokarti so resnično malce prepočasni, ker ti bremzat več al manj res ni potrebno.

Je pa zanimivo, ker zavore so sam na zadnjih kolesih. In te fajn zavrti, če si preveč grob :)

• Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ta krava je predsednica ljudske stranke v Kopru. Poslala nam je vse možne inšpekcije in dobili odločbo za rušenje. V kratkem dobimo vse dukumente in proga bo odprta. Javim takoj ko bo odprta.

Zakaj bi ji pa dodaten biznis delal? Naj jih sama prevede in naj jih sama deli, če je že tako okoljsko osveščena - saj najbrž se tudi okoli vozi s kolesom ali Priusom. Če ljudje nimajo pametnih (ko

• 2 weeks later...

Mi smo enkrat lani že imel srečanje...je blo veliko takih ki jih dirka v WTCC prvevnstvu...tko sa smo si nekateri že poznani...drugi se spoznamo pa v RaceLandu 8)

Igi (sredina)

RHOpz6LJf7Rrx2I8.v.jpg

Berlic (levo) in Tušar (desno)

JlU9qNwS9ihXFAeR.v.jpg

Vončina

1ynB202_VBYaayv1.v.jpg

Legenda Pačnik (levo) in Maxelj (desno)

j4bzObKsy66RvoOQ.v.jpg

Pa glih sem hotu predlagat da bi dal zraven tistih slik avtomobilov, ki jih imamo gor, ĹĄe slike voznikov. Da bi sploh vedli s kom dirkamo.

Dejte Äe ste za to, mi poĹĄljite vaĹĄe slike, da jih zberem na kup, pa bomo pol gor na stran dali.

Itak....lahk bi naredili pravilo, da moraĹĄ imeti na forumu svojo sliko.

Ajde....dejmo nardit eno akcijo iz tega....itak mamo Äas.....poĹĄljite mi slike (minimalne velikosti 200x200) in jih bom jst vse sformatiral v eno uÄesu prijazno obliko z emblemi vozila, ki ga vozite pa jih bomo uporabljali za avatarje.

Zdej prec!

Aja....pa po moĹžnosti en headshot....ne mi poĹĄiljat vas na poÄitnicah slikanih na kakĹĄni plaĹži v ozadju.

PoĹĄljite mi jih na marko@ndesign.si

To se mi ne zdi dobro v zvez s avatarju.................Če bi že želeli bi se lahko naredil kuker je sedaj slike od avtomobilov..........Bi bilo ime voznika pod prijavljenemi in če bi hotel go vidit pi kliknil na ime in bi pokazalo sliko......Samo predlog tako da tudi če ne............

Drugo leto bo treba pa nardit bolj prof. magar še letnice :twisted::D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...