Skoči na vsebino

Karting dirka

Killer_B

Recommended Posts

• Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ta krava je predsednica ljudske stranke v Kopru. Poslala nam je vse možne inšpekcije in dobili odločbo za rušenje. V kratkem dobimo vse dukumente in proga bo odprta. Javim takoj ko bo odprta.

Zakaj bi ji pa dodaten biznis delal? Naj jih sama prevede in naj jih sama deli, če je že tako okoljsko osveščena - saj najbrž se tudi okoli vozi s kolesom ali Priusom. Če ljudje nimajo pametnih (ko

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...

Čez zimo smo tole kar malo zanemarili in pomlad se je že dobro začela, toplo je tudi.

Mislim, da je idealni čas, da spet organiziramo kakšno neligaško real-life dirko na kakšnem od slovenskih kartodromov.

Predlogi:

1. Logatec

2. Lucija

3. Krško

4. Koper (če že obratuje)

Je kdo za?

Glede na to da je Koper in Lucija kr daleč za večino (razen Idrijčanov) bi jst predlagal Krško al pa še bolje Logatec. V logatcu smo že velikrat dirkali in se je izkazal za zelo dobro izbiro. Sem pa slišal da imajo novo progo tudi v Celju s kar dobrimi karti.

Celje na vrh CityCentra majo baje kr ok gokarte pa progo...seveda varjanta z gumami ograjeno bivše parkirišče...pridte sem, dlje jst ne morm prit :D

Furu sm js u petek na citycentru, mal preurejena proga, gokartov 9 se mi zdi z 270ccm motorji.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...