Skoči na vsebino

Karting dirka

Killer_B

Recommended Posts

Z Emilom sva se mal pogovarjala in priĹĄla do ideje, da bi lahko za zakljuÄno tekmo naredili tapravo tekmo s kartingi.

Jst trenutno vem samo za karting v Ljubljani in sicer v Roll-baru.

Mislm da bi lahko to bilo zelo zanimivo. Res da nas je prevec da bi se vsi spravili na stezo. Lahko pa bi naredili dve dirki, kjer bi prvih 5 iz vsake dirke sĹĄlo v naslednji krog. ToÄke bi se podelile kot tukaj v sezoni.

Potrebno bi se bilo zmeniti z lastnikom kartinga, Äe bi ceno spustil ali pa da bi bil sponzor in bi mu dali oglasni prostor ipd.

Na koncu bi pa pokale podelili in ga malce zaĹžural.

Ena od moĹžnosti je tudi, da bi nam dal eno zelo nizko ceno, Äe mu obljubimo, da bodo vsi dirkaÄi potem tam Ĺžurali.

Kaj pravite na to?

• Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ta krava je predsednica ljudske stranke v Kopru. Poslala nam je vse možne inšpekcije in dobili odločbo za rušenje. V kratkem dobimo vse dukumente in proga bo odprta. Javim takoj ko bo odprta.

Zakaj bi ji pa dodaten biznis delal? Naj jih sama prevede in naj jih sama deli, če je že tako okoljsko osveščena - saj najbrž se tudi okoli vozi s kolesom ali Priusom. Če ljudje nimajo pametnih (ko

jst sm takoj za, sm vseen toplo pa priporoÄam ĹĄe RACELAND V krĹĄkem,proga je nora, odliÄna, gokarti enako, ĹĄe sam ĹĄefa poznam, ga lahko povpraĹĄam, mao pa tak progam,se mi zdi da 2x kvalifikacije,ali 2x ali 3x dirka, anto pa ĹĄe dobijo prvi 3je pokale+lahko bi komto dol meli ĹĄe en pc, lcd,volan,pa ĹĄe kako odfuramo....

sm komu bo sploh pasalo v KĹ KEM, je pa vse skup sm moje mnenje, lahko bi celo ĹĄe sam vzel mini moto, pa ĹĄe mal mini zadeve sprobate!

vse o tej progi,ki ej trenutno najbolja v slo je pa na

www.raceland.si

Men je vseen kje (dokler je v Sloveniji). Jst sm sam predlagal Roll-bar ker ga poznam.

Bi bil pa super zakljuÄek sezone.

KrĹĄko se kr dobr sliĹĄi, pa glede na to da maĹĄ veze, boĹĄ zihr lahk kej zrihtal.

Naj ĹĄe kdo drug kej pove, da se to Ĺže za vnaprej zrihta, da bo ÄimveÄja udeleĹžba.

Edit: uauuu zdej sm ĹĄele sliko vidu....prou carsko je vidt. Kaj to so na bencin?

to je sm slika racelnad ko se je delal,je kr Ĺže drugaÄna, proga ej enaka itak :lol: , je pa vrhusnka,ima mal naklona v hrbi,malcena dolinca,hudo dobri ovinki, asvalt ima veliko kremeÄevega peska al kak se reÄe in tako drĹži,da je groza, mogl bi vidt kajd ela dirkalni 125ccm3 gokart na tej pisti,res kot F1, ga tako piÄi...na novo je postavljen akrapoviÄ objekt,wc-ji, mislimda skor vse, abje bo ĹĄe restavracija,da se pa tudi vozit ob veÄernih urah,ker imajo razsvetljavo, pa ĹĄe nki mojih fotk,ko sm bil na pisti...

tukaj imam veliko vsega od te piste

http://slo-minimoto.com/e107_plugins/fo ... rum.php?30

DolĹžina proge: 1050 m (tipiÄna postavitev za karting)

Ĺ irina proge: 8 - 9 m

Nagib zavojev: cca. 2%

ViĹĄinska razlika: cca. 2 m

Ĺ tevilo zavojev: 16 ( 9 levih, 7 desnih )

Makadamski vloĹžki: cca. 250 m

PovrĹĄina BOX-ov: 5500 m2

25.05.2007

kje naj sploh zaÄnem, Äisto sem zmeĹĄan meĹĄani obÄutki, ma proga je prekomerno fenomenalna, mi je sm Ĺžal in Ĺžal da nism ĹĄel Ĺže prej, le kaj sem zamujal, sicer motor mi je lufal Äisto porazno, sem pa nekak anredu 5krogov na muÄ, najhitreje 1,08.578s dolgo progo, asvalt je prekomerno nor, z Andrejem sva se malo pogovarjala o tehniki, v asvaltu naj bi bilo (100% granita..Äe imam prav), bila je neka tehniÄna inĹĄpekcija ali reÄeno fantje ki poznajo vse proge po Evropi in so zagotovili da naj bi bila za sedaj najboljĹĄa proga v Evropi po tehniki in sami konstrukciji, prav kmalu bo naredĹĄ ĹĄe bife in restavracija, nekje po augustu pa se nam bliĹža Äe jim rata prva EVROPSKA MINIMOTO DIRKA, JA noro res, prenose sm imel 8-70 , ko bo dellorto 18mm gor, pa pomoje 8-68 ali 66,in mogoÄe mogoÄe mi na koncu ravnine zmanka zadaj 1,2 zobnika manj, kaj pa vem mogoÄe tudi ne, mogu bi naredit vsaj ene 20+ krogov, ma uplinjaÄ me heca, in gre zdej 18ka got, ker itak 15ka je dosti premala za tako progo, niti zaprti deli niso tako zaprti so zelo hitri, ma najboljĹĄi je pa prvi od ravnine levi ovinke, ma gre na muÄ, pomoje blizu 85kmh na polno v levi hribÄkast ovinek, filing je tak da glava boli,sej tisti veste ki ste vozili, res imamo zakon oz. v slo najboljo progo, gremo v nedeljo Ĺžgat gume!

(zdej sm pa kr bres skrbi , kje se bom vozil, kdaj se bom, se da voziti veÄ lai manj vsaki dan, +++eno velko velko opozorilo, Äe se sluÄajno voziĹĄ nazaj v narobno smer, je kazen 500eur in ĹĄefe prepove za 1leto voĹžnje, ni ĹĄala je resnica!!!!)

raceland25114eu.jpg

raceland25114fj.jpg

[/quote1202991891]

raceland17125le.jpg

raceland17125lt.jpg

kolega moj na moju minju

racelandal125p0.jpg

ps: vem pa da v roku 3 tednov, bomo trenirali an tej progi,pa komto komu ajvim termin in Äe ima Ĺželjo odfurat na miniju kak krog, se komot dogovorimo!

Js sm za ta raceland :o To so saj masince, pa proga,... tisto v lj v dvorani je bl tko tko, ceprou mam do racelanda velik deli... ampak bi bil kr za to :D

Raceland je zakon. Bil tam Ĺže ene 2x. Proga je fenomenalna, gokarti so zakon. DrĹžijo se tok, da bo prej tebe iz gokarta spulilo kokr pa da gokart zanese :) (ok, mal pretiravam). Dejansko so pa gokarti zelo enakovredno nastavljeni, tko da je predvsem odvisno kok si teĹžak in kako dobro voziĹĄ. Drugih hendikepov pa ni.

Res bi lahko enkrat ĹĄli, ja :)

Jaz sem bil letos poleti skupaj s skupino ĹĄe 19 dirkaÄev v Racelandu. Proga in ostalo je, kot ste Ĺže omenili, res fenomenalna. Vendar pa so gokardi za to progo enostavno premalo zmogljivi, oziroma je proga premalo zavita. Äe hoÄeĹĄ lahko celo progo odpeljeĹĄ brez zaviranja s polnim gasom. S tem pa dirka izgubi zanimivost. Za dirkalne gokarde, motorje in druge zmogljive dirkalnike pa je proga res odliÄna. Potem pa je bila tu ĹĄe velika razlika med posameznimi gokardi, tako da je bila konÄna uvrstitev odvisna bolj od Ĺžreba gokarda. Vendar so veÄje ali manjĹĄe razlike med gokardi verjetno tudi na drugih dirkaliĹĄÄih.

Bili smo malo razoÄarani in se bomo naslednjiÄ odloÄili za Logatec s katerim imamo zelo dobre izkuĹĄnje. Edina slabost je, da nikoli niso merili Äasov. MogoÄe so Ĺže kaj porihtali.

Povzetek dirke:

http://www.sd-tuhinj.net/vsebina.php?type=1&ID=123

Galerija:

http://www.sd-tuhinj.net/galerija.php?ID=37

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...