mAxL 1 106 Napisano June 3, 2010 Avtor Share Napisano June 3, 2010 Prenos proge! Lahko sprobate na serverju, če vam dela. Link to post
toset1 1 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 (urejeno) Men noče loadat progo. Grem v igro in nato pač poiščem server ter kliknem load circuite mi vn vrže nek MAS error. Ka bi lahka blo narobe? Uredil June 3, 2010 - mAxL Poslal ZS! Link to post
Ale 472 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Mene tut danes ne bo ker...ma kurc, ne morem se nobenga neumnega izgovora spomnit tko, da PRIDEM! Link to post
PEK 2 291 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Ja 2 sva na serverju... Zlodaj in mapo vrž v gamedata/locations/ more da dela. Link to post
toset1 1 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Ja 2 sva na serverju... Zlodaj in mapo vrž v gamedata/locations/ more da dela. Ja sej to sm naredu, če do tekme ne zrihtam ma žal ne bo na tekmi Link to post
genius 3 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Mogoče pa le pridem na tekmo, fotr šol spat zej je pa še sam matka problem EDIT: a še ma kdo težave s povezavo? [opa] Link to post
genius 3 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 MISMATCH mi pojavi!! nej mi en da update da bom lahko špilal Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Ful bad dirka(za mene)!! V drugem krogu me zavrti,v zadnjem pa mi še sfali bencina Link to post
PEK 2 291 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Štartal zadnji in se hitro prebil do 3. mesta. Potem huda borba z Mejakom in 2. mesto. Vedran je bil predaleč in prehiter. Še mal slikc z dirke: 1 Link to post
mm46 11 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Ja v tej borbi sem čist gume skuru, zadnje 3 kroge pa pol ni hotu it več v ovink Kurent je seveda to izkoristu in mi 2 ovinka pred ciljem speljal 3. mesto Link to post
Ale 472 Napisano June 4, 2010 Share Napisano June 4, 2010 Huda dirka je bla včeraj...dobr smo se dajal. Mal smo se naslanjal en na drugega, mal butal ampak sploh ni panike v teh avtih. Že dolgo nisem tolk užival. Po dobrem kvalifikacijskem času (P2) sem zlo slabo štartal in takoj padel na 5. mesto, pol so pa celo dirko potekali hudi boji...Na začetku zadnjega kroga sem samo upal, da mi bo uspelo obdržat trenutno 4. mesto, na koncu pa 2 ovika pred ciljem prišel na P3. Škoda ker nas je bilo samo 8. Upam, da nas bo naslednjič še kej več. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 4, 2010 Avtor Share Napisano June 4, 2010 Ste bli kar na kupu, sploh glede na to, da je bila proga podana tik pred dirko Link to post
MatejMejak 11 Napisano June 4, 2010 Share Napisano June 4, 2010 Ob 21:10 me je pršu Marko spomnit na dirko, tako da sem pršu direkt iz Havajev (TDU ) na dirkališče v GB. Na Q sem naredu 2 hitra kroga..ravno prav, da sem ugotovu, da mam camber glup in gume preveč napumpane. Avto se je peljal mal čudno ampak dobro. R: Štart je bil dober, potem pa ena najboljših dirk do sedaj. Skoz skupaj s Kurentom vse do konca, ko nism mel več gum Upal sem sicer na kako višje mesto na koncu, ampak po vseh bojih, moje gume niso več služle svojemu namenu, tako da sem se moral zadnji krog sprijazniti s 5. mestom. Se vidmo na naslednji Link to post
Recommended Posts