Oxy 11 Napisano November 17, 2009 Share Napisano November 17, 2009 A bo še kdo prišel trenirat Magny zdajle? Link to post
A. Golja 1 Napisano November 17, 2009 Share Napisano November 17, 2009 A bo še kdo prišel trenirat Magny zdajle? a lahko tud, če nism prjavlen v ligo? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 17, 2009 Share Napisano November 17, 2009 Ja, treningi (uradni in neuradni) so odprti za vse. Link to post
A. Golja 1 Napisano November 17, 2009 Share Napisano November 17, 2009 Ja, treningi (uradni in neuradni) so odprti za vse. Ok...pol pa pridem...če bo linija dopustila :mrgreen: Link to post
maranello575 1 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Danes smo imeli uraden trening. Na kvalifikacijah sem v zadnjem trenutku še uspel čez ciljno črto (že davno po izteku časa), potem pa se je zgodilo nekaj čudnega. Prvo kot prvo mi je sicer priznalo čas, ki je ustrezal P2, vendar pa me na timingu ni premaknilo na drugo mesto (čas je bil pravi). Dolgo se ni nič premaknilo na dirko, ko pa sem ugotovil, da me je v bistvu vrglo ven in sem šel dol s serverja pa skušal nazaj na dirko, ste že začeli in me server seveda ni sprejel Link to post
Killer_B 87 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Danes je neki fajn štekalo...zdej ne vem al je bil server kriv al jst, ker imam trenutno glih neke probleme z netom. Upam, da je bil problem samo v tem, da server ni bil že dolgo reštartan ane Maxl Link to post
mm46 11 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Glede na to, da je vsem štekalo ni kriv tvoj net Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Ja včeraj ni bilo izklopljeno par stvari Link to post
play 502 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Sprobaval sem kar 3 svoje setupe, na včerajšnjem treningu, pa niti en dober, spod 48,xxx mi ni šlo-10kil če imam prav, tak da bo spet živi polom! Link to post
Ale 472 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Ti pa si model. Namesto, da bi naredu en dober setup, se ubadaš s tremi slabimi. Joke man, joke. [Jel] :mrgreen: Link to post
Mai 134 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 JS sploh na server nism mogu prit... no, kkr pač.. do nedelje sem na morju, tako da.. ne bo kej dost časa za trening. nekj krogov sm ze odpelu, nizke 1.47 case postavljal... ce ma kdo screen od qualy casov bi bil hvalezn. da vem kulk se bom sekiral do nedelje hehe wiiidmooooo Link to post
play 502 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Ti pa si model. Namesto, da bi naredu en dober setup, se ubadaš s tremi slabimi. Joke man, joke. [Jel] :mrgreen: Ti se oglasaš, ti ku maš hitrga Volviča, ma ne vem , am slabi sm za pol ,kot lan , aja sej kdaj sm pa bil dobr Link to post
Mai 134 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Ti pa si model. Namesto, da bi naredu en dober setup, se ubadaš s tremi slabimi. Joke man, joke. [Jel] :mrgreen: Ti se oglasaš, ti ku maš hitrga Volviča, ma ne vem , am slabi sm za pol ,kot lan , aja sej kdaj sm pa bil dobr itak. play, lanski setup si vzemi, in si tistega prilagodi, pa bos vidu kako in kaj ... (ampak, linija more bit pa že prej znana ) itak maš vse napisano v navodilih kako nastavlat avto, ki so nekje na forumu, ... vsaj tko sm js delal vedno do zdj... premakneš stvar, odpelješ krog dva tri deset, premakne stvar, itd... je pa od avta do avta odvisno kako se bo odzival.. volvo itak ne rabi nobenga setupa da je hitr.. še gasa ni treba držat... gre kr samo vse... bremzat pa mormo, ja. to pa. nočmo tko kot bremzi v prvih2sezonah Link to post
ROBERT LESI 0 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Lep pozdrav. De se predstavim sem Robert Leskovar tako rekoč po forumih ROBERT LESI za modelarje LESI Uglavnem novinec na tej sceni. Takole na MSM forumu sem zaslediu de iščete voznike ubistvu de je plac za voznike V tem prvenstvu zdej me pa zanima če sploh lahka vozm pa kak pogoj je? original špil bo zdej zdej doma sam pa ne vem kako to sploh gre okol tega tekmovanja piratsko igro že vozm mam tut volan originalna igra bo pa ziher naslednji teden navodila okol tekmovanja sem prebral sam me pa še zanima mi lahko kdo kaj pove ali pomaga. Prebral sem de moreš met svoj team kaj če si sam nastopaš pot svojim timom in voziš sam ali lahka greš k kaki ekipi. V naprej hvala za pomoč Sem resen kandidat za igro. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Kmalu te bo kdo povabil v team, če je še v katerem prostor....drugače pa boš vozil sam v svojem teamu (če bo plac se nekomu raje pridruži, da ne bo preveč krenih teamov ) Dirke so vnaprej napovedano, tako da priporočam, da se probaš proge čimbolj navadit, ker je tukaj konkurenca kar močna. Če te zanima kako dobro pelješ, potem povprašaj na forumu za čase krogov pa ti bomo radi povedali koliko vozimo, da boš imel primerjavo. Link to post
Recommended Posts