Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Da vas ne bom po pi*** ... Al pa da ga mate že narjenga?

Tukaj:

Tukaj lahko tudi downloadate trenutni Skinpack in CustomSkin support, ki ga boste potrebovali, če želite, da vam skini v RaceOn delajo (dokler seveda ne pride kak uraden popravek od SimBina). V Skinpacku so trenutno sledeče ekipe:

2max Racing

BadBoyz

Miomoto

Miomoto Junior

MMRacing

PlayGame Racing

Klik!

Tukaj pa so na voljo za prenos ekipe PlayGame Racing, Miomoto ter Miomoto Junior.

Klik!

Ja sej sm naredu eno temo, da bi se zbiralo samo to ... Pa je maxl prestavu tuki notr ... tko da :)

Amm, v tistem skinpacku manjka tale zadnji jagermeister skin in less serious racing (druzga pa ne najdem, da bi blo še kje na forumu uploadano...). Bom ga updatal, pa tistole za volvota dal zravn custom skin support fajla... Deal?

Ja sej sm naredu eno temo, da bi se zbiralo samo to ... Pa je maxl prestavu tuki notr ... tko da :)

Amm, v tistem skinpacku manjka tale zadnji jagermeister skin in less serious racing (druzga pa ne najdem, da bi blo še kje na forumu uploadano...). Bom ga updatal, pa tistole za volvota dal zravn custom skin support fajla... Deal?

Sicer jaz sem si že sam vse naštimal, samo bo pa za ostale lažje. Mimogrede, a kdo ve s čim vozi Čolak ?

Ja v packu ni nobenga volvota, ker ni še noben volvo driver uploadal svojga skina [opa] Al tebi ne dela tisti custom skin support za volvota??

Ne, ni mi delal custom support... ne vem od kje sta pod steamapps ratala race 07 in race07... najbrž sem sam narobe extract naredu.. in seveda potem ni delal ;)

Zdej dela... skinov pa ja..ne vem kaj čakajo [Jel]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...