PEK 2 291 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Pocas bi blo treba kak skin-pack skupaj specat Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Pocas bi blo treba kak skin-pack skupaj specat Res nebi bilo neumno Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Da vas ne bom po pi*** ... Al pa da ga mate že narjenga? Tukaj: Tukaj lahko tudi downloadate trenutni Skinpack in CustomSkin support, ki ga boste potrebovali, če želite, da vam skini v RaceOn delajo (dokler seveda ne pride kak uraden popravek od SimBina). V Skinpacku so trenutno sledeče ekipe: 2max Racing BadBoyz Miomoto Miomoto Junior MMRacing PlayGame Racing Klik! Tukaj pa so na voljo za prenos ekipe PlayGame Racing, Miomoto ter Miomoto Junior. Klik! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Hja, mi mamo ki sta bila ti pa silver pridna... A ostali razen teh ki sta jih skupaj dala vidva pa vozijo brez skinov ? Link to post
mm46 11 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Popravljen Jagrmaister... Ja v tistem packu manjkajo skini, ki so se kasnej uploadali...Bi blo bolš, če bi se skine leplo v eno sticky temo brez komentarjev Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Ja sej sm naredu eno temo, da bi se zbiralo samo to ... Pa je maxl prestavu tuki notr ... tko da Amm, v tistem skinpacku manjka tale zadnji jagermeister skin in less serious racing (druzga pa ne najdem, da bi blo še kje na forumu uploadano...). Bom ga updatal, pa tistole za volvota dal zravn custom skin support fajla... Deal? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Ja sej sm naredu eno temo, da bi se zbiralo samo to ... Pa je maxl prestavu tuki notr ... tko da Amm, v tistem skinpacku manjka tale zadnji jagermeister skin in less serious racing (druzga pa ne najdem, da bi blo še kje na forumu uploadano...). Bom ga updatal, pa tistole za volvota dal zravn custom skin support fajla... Deal? Sicer jaz sem si že sam vse naštimal, samo bo pa za ostale lažje. Mimogrede, a kdo ve s čim vozi Čolak ? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Kolikor vem, vozi BMWja Evo tukaj je trenutno updatan SkinPack. Notri imate PREBERI ME!.txt - predlagam, da ga preberete. SkinPack za SloRacing WTCC 09/10 prvenstvo [7.11.2009] P.S.: Naj nekdo sproba, če dela. Js sm zdle remotan na komp pa ne morem. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Volvota ni... ostalo je ok.. Link to post
mm46 11 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Ja v packu ni nobenga volvota, ker ni še noben volvo driver uploadal svojga skina Al tebi ne dela tisti custom skin support za volvota?? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Ja v packu ni nobenga volvota, ker ni še noben volvo driver uploadal svojga skina Al tebi ne dela tisti custom skin support za volvota?? Ne, ni mi delal custom support... ne vem od kje sta pod steamapps ratala race 07 in race07... najbrž sem sam narobe extract naredu.. in seveda potem ni delal Zdej dela... skinov pa ja..ne vem kaj čakajo [Jel] Link to post
McGoga 2 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Avti od Amikus teama bodo danes pripravljeni Link to post
Killer_B 87 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 NDESIGN bo tud dons skine končal. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 7, 2009 Share Napisano November 7, 2009 Med temeljitim testiranjem v Braziliji so večji mediji sicer že objavili na novo pripravljena dirkalnika AC Racing Team, da pa boste na tekočem, sedaj objavljam uradne fotografije s testiranja. Spodaj je tudi povezava na uradne skine: Ekipa AC Racing Team 2009/10 Link to post
Recommended Posts