Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

kaj zdj pobi? neki se mi zdi da se vam zdi kr veliko tehle nekaj prog?!?

jah tko je... glede na to, da ste v demotu samo BH in A spilali je logicno da je zadeva mal obseĹžna... sam par krogov se bo pa Ĺže prepelalo prej po pisti...

nobena ni tako zelo teĹžka da bi se jo moglo bat, tud pau niti macau niti zandvoort ne. vsaka proga ma specifiÄne ovinke, ki jih je treba jemat z rezervo...

itak pa najprej predlagam da nabvite original, tisti ki ga Ĺže imate pa se pelte mal po pisti z avtom, katerim mislite da boste vozli v prvenstvu. timeattack se mi zdi super zadevica, iz neta si lahko kar v igrci snamete Ghost-car Äe vam je vaĹĄ Äas prepoÄasn, zelo pripomorejo tudi pri iskanju linije in bremznih toÄk.. ampak najprej linija, pol pa poÄasi sestavlat kroge... ko boste pred tekmo na vsaki progi nardili 10 al pa 20krogov ( = maximalno 40min, Äe ne upoĹĄtevamo postankov glede na to da je Äasovno najdaljĹĄa kar jih mam zdj v glavi macau [2]) si vzamete en dan mal prej za pregled in je to to..

Äe pa komu kej ne bo ĹĄlo sm pa tukj za nasvete in pomoÄ...

pau, porto, macau : vozte raj poÄasnej in brez dotikanja ograje, vsak dotik zjebe avto > avto je poÄasnejĹĄi... [moj predlog (in tud od marsikoga izkuĹĄenejĹĄega) je ta, da raje pelji pol sekunde poÄasnej al pa 2sec poÄasnej na krog, k pa da se zaletiĹĄ in zavrtiĹĄ in gre pol vse nekam...]

ja, proge je pa res treba poznat, no, poznat v tem smislu da ni treba gledat smernih puĹĄÄic da veĹĄ kam zapelat iz boksov in kam gre nasledn ovink :)

sj ovinka sta smo 2 > levi in desni.. to boste pa res brez problema zmogli :D

vaja dela mojstra

gl & HF

Jst sm v soboto z Maxlom in Ma!jem vozu Zandtvoort pa je kr uredu zadeva, edin tujci vozijo fajn grobo. Mi smo super glede tega, zelo korektni. Dokler si sam je OK, ko pa si u gužvi lahko kr pozabiš da se boš vozil - moreš s sabo vzet lopato.biggrin.gif

Včeraj sem pa probal Macao in sm prav užival. Zadeva je tolk dolga da pozabiš sploh kje se voziš in v kero moreš šaltat, sm pa pogruntal to da če enkrat zajebeš linijo pol se vsaj pol kroga nekje loviš :arrow: po ograjah.

Če pa že s prvim levim padeš not, pol se ti pa lepo izide. Sem pa vozil tako kot tudi Ma! govori. Najprej počasi pol sm pa stopnjeval do 2:37 in še neki drobnega.

Ma danes kdo kej časa zvečer za kak krog originalu :?:

... edin tujci vozijo fajn grobo. Mi smo super glede tega, zelo korektni. Dokler si sam je OK, ko pa si u guĹžvi lahko kr pozabiĹĄ da se boĹĄ vozil - moreĹĄ s sabo vzet lopato.biggrin.gif...

jah tko je.. tujci ni tu glih pravilen izraz..

to so public serverji ko se najde gor vse od 8let pa do 60 (ja tud 58stric je vozu to, ne boste vrjeli, bil je konkretno hitr :D ) in vozijo zato da zapravlajo Äas, ne pa zato, da bi se zabavali v mejah ĹĄportnega vedenja.. in folk al ne zna al pa noÄe gledat ogledal, so agresivni, nepotrpeĹžljivi, vse kar pro driver nebi smel bit...

in pol pride do trkov in obratov in kreganja...

zato so zaklenjeni serverji najbolĹĄ, ker veĹĄ da ne bo pizdarij gor, in da bo folk korektn do tebe...

sj ne reÄem da se ne najde servera k ni pizdarij gor, sam kljub temu da je 25folka, bo zihr 1 kateremu ne gre najbolĹĄ, in ga bo ĹĄe en mal prtisnu ker bo prepozno bremzal, pol mu pa poÄi film in dela pizdarije... otroci paÄ... sj bodo prerastli...

ni bilo ĹĄe dneva, v katerem sem dirkal po serverjih da me na cca. 30% dirk ni nekdo taknu in zavrtel... tak da je Ĺže skor bolĹĄ se kvalificirat na zadnje mesto in pol gledat balinanje najprej po cesti pol po mivki pol pa v zadnjem ogledalu :D (tko nekak k je blo letos v nemÄiji - oschersleben)

Ma danes kdo kej Äasa zveÄer za kak krog originalu :?:

lahk se dobimo kej, sj tisti k mamo original si tko lahk zmenjamo steamaccount name, no, ostali tud, pa se damo v eno skupino, pa lahk pol kako reÄemo tud tm Äez, namesto da se tukj lovimo

men bo treba mal pomagat, za on line, res nimam ama blage veze kako gor, al grem prek stamasa,sm Ĺže neki gledal,al ĹĄpil on line registriram, ma jaz bom ob 8.00+ poÄel da mi rata, drgaÄ mi pa kdo upam od vas pomaga..hvala

lahk se dobimo kej, sj tisti k mamo original si tko lahk zmenjamo steamaccount name, no, ostali tud, pa se damo v eno skupino, pa lahk pol kako rečemo tud tm čez, namesto da se tukj lovimo

Steam name?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...