Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Pojma nimam kako je Glavač uspel naredit tak pole...jebemti aliena.

Na prvi dirki Glavača odnese počez....jst se jasno zabijem direkt v njega, vodstvo pa prevzame Kurent, ki piči med nama, medtem ko naju vsakega počasi nese na različne konce proge. Proti koncu dirke en super moment prehitevanja McGogata, ki se ni dal, in sva zato peljala par najbolj hitrih in nevarnih ovinkov bok ob boku...res huda poteza.

Štartal za dvema BMWjema in jih ustrahoval z žmiganjem in se tako znebil enega :P Drugi se ni dal in je mešal štrene, tako da naju je ujel Glavač (DDD) in naju oba naenkrat z dobrim manevrom uspel prehiteti....nekje vmes je tudi meni ratalo prehiteti BMWja (Mejak se mi zdi), tako da sem potem celo dirko ganjal Glavača, ki pa je bil jasno čist leden do konca.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Tut men ni jasn od kje mi tak čas... :) Ocitno se mi je fajn usral.

R1 vodil potem pa me je odneslo v šikani, lovim avto ampak ga odpelje direkt na idealno linijo kjer se vozu nic hudega sluteč Novak.. BUM! :) Sry za to. Do konca dirke uspel priti na 3. mesto. Lepa borba z denzijem proti koncu.

R2 prišel po lepi borbi z Novakom in Mejakom na 1. mesto. S tega dela dirke tudi naslednje dve fotke:

image9.jpg

image3.jpg

^^ ta mi je sploh všeč. :D

jaz pa sem na race 1 pogorel total... hehe g25 ima skrajno levo pedalo za sklopko.... in bolj tezko z njo zaviras v prvi ovinek...

race 2 sem se nekako prebil do 5 pozicije in tam tudi ostal....

glede na treninge nič kaj preveč zadovoljen... offline practice sem imel konstatne kroge z gorivom za 10 krogov brez panike okoli 1.35.5xx...

Vaja dela mojsta...

Lepo je bilo, q bolj slabo zame10 mesto, res Pek kakšn čas noo, dej mal se umir, r1 je bila zanimiva,napeta pridem do 6 mesta se mi zdi, r2 je bila še bolj napeta,smo kr 3 kroge bili zelo na kupu vsaj 5 vozil, in na koncu se mi zdi da spet 6ti.

1:34.2xx kar bi bil offline čas pod 1:34 pomoje, ker je več gripa... čeprav se mi zdi da mi je tolk dobr držal včerej kot še nikol. :)

1:34.2xx kar bi bil offline čas pod 1:34 pomoje, ker je več gripa... čeprav se mi zdi da mi je tolk dobr držal včerej kot še nikol. :)

Janko to je pa Honda , heee :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...