Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Bravo fantje [ok] , dobro vozite, tudi novinci. Včeraj na GTR2 mi je šlo lepš, danes me pa v križu in glavi seka, pa še napačne nastavitve sem si naložil :? Bo drugič boljše.

Lepo tole, lepo peljete eni na novo, si morm mal replay pogledat, edin res kaj nardit, BMw-ja zanese rahlo, ali ga mal porinem, bo odletel-se obrnu, ali počakam zaviram, pa me prehiti za mano voznik?Bol fer je itak drugi manever, počakam....pa vsen je kr veliko prog ,ko paziš na bmw-jiste, recimo v pravem wtcc jih niti ne v takem primeru, pa dobi kazen ,če ga rahlo buši?

Maxl jaz sm reku da bom tebe, ne ti mene [ok] . ..drgač pa r2 no dejmo Škraba mal lepš,sej znaš fino,ker če boš ti mene, bom tud jaz mal taktike,ko bo zares šlo užgal, spet vidim celo sezono ali pa kr 80% prog bo težava z mojimi gumami, še en x pohvale za novince r2 Seat 2mesto neki časa si zelo dobr vozu, mogoče edin mal kak ovink bolj hitr,pa vseen super!icon_ok.gif[ok]

zamex23 lep filmčk, kr še kdaj naredi, škoda ker nimamo že skinov :mrgreen:

Hvala,n iso nevem kaj, brez euro sport znakca, pa števci mi grejo na živce, ko jih uspodih kaže. Tako da če bi mi kdo lahk povedu kako se to odstrani, mi lahk pošle zs. Bojo pol nasledni bolši [dance]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...