Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Gledam listo prijav za tole trening dirko, se mi zdi kot da bi demo vozil :D

Sami BMWji in Seati...sicer pa tud v resnici ni kaj veliko drugače, sam da je akcija 8):P

Pa to ni res zgodba se ponavlja [guns] , me zanima ko bo ON na voljo, kaj bo folk zbral, več bo volvo, Lada,nov Seat TDI? mam prav, bo kak trening, ta teden, med tednom? :wink:

bo kak trening, ta teden, med tednom? :wink:

Emmm...malo poglej po strani, pa ga boš dobil. Sicer pa nevem kaj sprašuješ, ker je vsak teden isto vprašanje, pol te pa nikoli ni...

Zdej bom pa resn, te držim za besedo, sm len priznam, lenuh ,lenobec...ti bom odbijač polomu, pa boš vidu.. [ok]

ps: evo že rihtam, že žgem gume, sm še evo poštimam, pa ekšn :oops:

Mislim da bomo imeli v naši ekipi en plac frej, ker Mar24 ni niti tako resn, da bi za dirko javil ali bo ali ne dirkal, bi kr sam prosil , če je še kdo frej in a bi vozil wtcc in da ga ne more, imamo ali bomo imeli od te dirke dalje en plac frej,vozimo Hondo Acoord.

Ps: lepo bi bilo, če voznika ni, vsaj javi da ga ni, kot da dobiva prepoved dirke in večjo težio avta!

sem vsekakor zainteresiran.Upam da bojo šefi dovolil [wub]

pm imaš,jaz res ne vem kdaj bomo začeli sestavljati ekipo, vem pa da bomo 2 vozila H in kdo bo to ne vem res...bil bi že čas, da sestavimo ekipe!

no evo..sva že dva u ekipi:)

na trening dones ne morem ker nimam originala in mi je brezveze kupvat igro za en mesec.lahko se dokažem v gtr2 s še kako dirko [dance]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...