Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

To so pa bile dirke! Äe mi je ĹĄe vÄeraj ta proga totalno smrdela mi je danes postala zelo vĹĄeÄ! Moram pa pohvaliti Ma!-ja oz njegovega sotekmovalca (nisem si zapomnil, ampak bo Ĺže vedel), ki je nekaj Äasa vozil za menoj in se nevejretno izogibal nesreÄam, saj sem mu mnogokrat zaprl pot in veÄina (tudi sam) bi me v takĹĄnih situacijah zrinila ven... No sej nakateri so me tudi :D

hvala hvala

fair play rules...

Äeprav :oops: sorry dekleva da sm te dotaknu...

sam.. opaĹžam, da ali napadalci prepozno spustimo, ali pa branilci prehitr zaprejo... ne vem.. bomo Ĺže neki pogruntali...

@denzy: sj sm mel sam js pa janko lacettija, in vsak svoj skin.. :) i'm all blue ;)

@janko: dobr ti gre tale proga.. Ĺže vidim da bom imel veliko dela :) gr

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Ja, ta proga mi velik bl sede kot pa kakĹĄne cudne ulicne steze. Ni sicer Brno,.. ampak je kar v redu ;)

Je bil fajn trening, zgleda da mi gume dobro zdrzijo do konca, kot so nekateri opazli hehe ;)

No, bom mogu tut pomoje se mal natrenirat, mam obcutek da se boste nakteri ĹĄe izbolĹĄal, pa da nekateri niso pokazal vsega

A mogoÄe ve gdo kakĹĄen password od katerih tujih serverjev, da bi laĹžje dirkal online (oziroma imel veÄ izbire)?

za password moraĹĄ biti Älan ... Äe ne druga se prijavi v njihov "racing klub" in Äe te sprejmejo dobiĹĄ password... ki pa ga itak ne smeĹĄ okol delit

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...