B_U_R_I 3 290 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Ah js mam zaenkrat ĹĄe demo (pa offline verzijo), o nakupu original se ĹĄe odloÄam... Tko da trening bo najverjetneje mogu ĹĄe mal poÄakat. Link to post
CooKie 0 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Js mam pa zej orginal igerco 1 dan pa sm ucera malo treniro sam sm skor vsako 2 rido biv zuna. sej vaja dela mojstra Link to post
Killer_B 87 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Nared si da ti bo udobno ko vozis. Sej ne moreĹĄ verjet kaj je meni pomagalo. Namesto da bi si ĹĄtimal setup na avtu, sem ĹĄel po navaden stol (brez koleĹĄÄkov) pa sluĹĄalke sm dal na glavo in sem prec bil za sekundo boljĹĄi Stol mi je dost boljĹĄi, ker se ne matram ostat na mestu, s sluĹĄalkami pa velik boljĹĄe sliĹĄim kaj se dogaj z avtom na progi in ga laĹžje kontroliram. Ker paÄ v igrah ni g-forcev moraĹĄ vse gledati po zvoku. Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Namesto da bi si ĹĄtimal setup na avtu, sem ĹĄel po navaden stol (brez koleĹĄÄkov) pa sluĹĄalke sm dal na glavo in sem prec bil za sekundo boljĹĄi Stol mi je dost boljĹĄi, ker se ne matram ostat na mestu, s sluĹĄalkami pa velik boljĹĄe sliĹĄim kaj se dogaj z avtom na progi in ga laĹžje kontroliram. Ker paÄ v igrah ni g-forcev moraĹĄ vse gledati po zvoku. js sm mislu da vsi vozite na fiksnem stolu in z sluĹĄalkami, no ne vem, sicer koliko na glas lahko navijete zvoÄnike, sicer delujejo najboljĹĄ Äe so prostorsko nastavljeni, ampak ob 11 zveÄer in v bloku je to mal teĹžko izvajat da bi se cel blok tresu ko se zapelem Äez robnik zato sm se kar na sluĹĄalke navadil stol je pa tudi poglavje zase, ja uf, sm se spotaknu Äez tele "kokpite" ajajajjajjajjjjjjjjj *slin slin* http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=286962 http://www.roaring-pipes-maniacs.com/fo ... ght=attila Link to post
Speedboy 0 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 ja hudo,ta pa je poštena Link to post
play 502 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 no skor na enak naÄin si jaz dalam, si bom naredu,sm morm met za volan pa sedeĹž Äist parve mire ja un prvi link,je pa model res Ĺže krepko v igri, ja kaj si je anredu,sm ko dirka pa tut ĹĄvica obleÄn Äelada ajme narod Link to post
McBajs 8 Napisano January 10, 2008 Avtor Share Napisano January 10, 2008 Ah js mam zaenkrat še demo (pa offline verzijo)... Demo imaš, voziš pa Brazilijo :?: :?: Link to post
KRUH 5 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Mogoče je mislu piratsko verzijo(ki je offline)...... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Danes zvečer zna bit kakšen trening.... Link to post
Aleš 0 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Danes zveÄer zna bit kakĹĄen trening.... dej vedet Link to post
KRUH 5 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Skin za ekipo AK Elektrodekleva: @Speedboy imaš pm Link to post
Aleš 0 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 No je kdo zaiteresiran da nardi men skin???????????? Link to post
McBajs 8 Napisano January 10, 2008 Avtor Share Napisano January 10, 2008 Aja, mogoče. Drgač pa moje delovno mesto : Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Danes zveÄer zna bit kakĹĄen trening.... dej vedet vklopiĹĄ steam, preveriĹĄ kaj dogaja pod comunity Äe ĹĄe nisi Älan skupine WTCC Slovenia se prijavi notri [link :http://steamcommunity.com/groups/wtcc_slo] in potipkaj Äe gre kdo vozit,... kolikor trenutno gledam, nas je 10/20 online, in 2vozita grem tud js testirat mal avto, ampak ne morem naredit serverja, ker nism ĹĄe pogruntal kater port moram forward-at za igro Link to post
Recommended Posts