Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Sej ni panike...itak greš lahko samo enkrat vn iz linije in potem nazaj na njo. Če se tega ne držijo je pač kazen. Jst tle sploh ne vidim problema. Pa ponavadi je tko, četudi uporabljaš ta manever ti ne bo vsakič ratalo zadržati voznika za sabo. Takrat ga pač spustiš mimo.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Hahaha, skor sm s stola padu. Če si tok hitrejši ga boš pač prehitu brez, da se boš TI v njega zaletu. Če on tok vijuga pa zavlačuje, boš nekje že pršu mim. Ko si pa enkrat vštric nima pa kej več praskat...

Ja problem je u tem,ker po ravnini je tok hiter kot ti,v zavojih pa dosti počasnejši sam pač ga ne morš

tko prehitet,da bi kar obvozu ga kot pravjo nekateri...in pol rata problem,ker celo dirko ne bo vozu noben za njim al za mano..pol pa pride do manevra pa itak tist kriv,ka komu nasadi...Ni mi lih poštenu tko no! Ne da se mi pa v dirki sam to gledat kdo mi butne,de ga bom lohku prjau.Brez veze,je pač dirka...Sam take stvari me pa res ujezijo.Sm mel že dva taka primera do zdej in zmeri jest dobu opozorilo-kile! Ali pa kot na prvi dirki dva me stisneta-usak iz ene strani,na koncu jest krivc ka sm ta tretjemu prletu od zadaj..mal realno poglejte,če se že trudite stem! Lp

Hahaha, skor sm s stola padu. Če si tok hitrejši ga boš pač prehitu brez, da se boš TI v njega zaletu. Če on tok vijuga pa zavlačuje, boš nekje že pršu mim. Ko si pa enkrat vštric nima pa kej več praskat...

Šeruga praska tudi ko si vštric [krniki] Vprašej Mejaka...

Mičo - teammate, sam to ti rečem. V vseh teh letih virtualnega dirkanja sem se naučil da se potrpežljivost splača! Če si hitrejši boš slej ko prej prišel mimo :wink:

Mico, dirka ni hotlap-anje in je neumno pričakovat, da se ti bo kdorkoli umikal. Biti hiter ni vedno dovolj in dobri vozniki so še marsikaj drugega kot samo hitri. [smoke]

Hehe ko sem prebral tvojo izjavo sem se takoj spomnil na tole : "OK, so, Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?".

Hehe lahko pa tudi ti takole probaš, mogoče se ti kakšen fun ferrarija celo umakne [krniki]

Ja, ne ne... To je Fernando lepo prosim. Ali si slučajno kdaj slišal Mičo is faster than you [krniki]

Edino če bi team matu iz boksov rekl safe fuel, potem te pa mogoče res spusti.[iz]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...