zokid 772 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 pol pa se staro nabasem pa froca pa kufre za na morje pa itak imam pol 100kg in lako gremo na morje skoda da ni proge Maribor-Pula Link to post
PEK 2 291 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 A fastlap se posname avtomatsko samo tisti krog al kako? Sm ze mal vn iz RACE ON... Upam da ne bo problemov, ker jst sm se 2x konektu na te Q, tko da nevem kera je tista 834 sekunda. 1. al 2. del. Me pa neki skrbi glede telih dodatnih kvalifikacij ki potekajo ob čet in nedeljah... Rečeno je blo da se gre na čas? ali na mesto? Ker če se gre na čas, morjo bit razmere (temp) v obeh teh Q enake, drugače ni lih fer... Včeraj je bil asfalt zlo počasen, napr. v nedeljo bo pa 10 stopinj več in bo dost bolj držal? Link to post
FBR18 112 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ti piše v imenu fila najprej ali je bil practice ali qualy, potem datum in na koncu še če je samo hotlap ali cel session. Link to post
JeZn 120 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Kaj pa če je fastest lap posekan, pa je drugi najhitrejši veljaven? Ker jst sem 4x sekal od 14 krogov, sem pa velikokrat vozil v 0.2 razmaku? Link to post
sennas 1 040 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ne dvomim da sem sekal, 12x, ampak sem najbrž vsakič prekinil tisti krog, bom pregledal repley. A se ne sme človk niti zmotit več, pa čeprav prekine hitri krog? Link to post
FBR18 112 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 To so uradne kvalifikacije in naj bi se že vozile "po propisima", tako da smo tukaj delal enako napako ko smo vozil brez pit limiterja in tako naj bi se vozilo tudi vsak krog že brez sekanja, normalno, če so napake in odletiš se pač ta čas itak ne šteje ker spustiš gas. Tako se gleda za uradni čas samo hotlap, katerega igra tudi posname, in se ga tako da najlažje in najhitreje pogledat... če bi mogli gledat celotne replaye celih sešnov, druge in tretje najhitrejše čase, bi bla to katastrofa (enako kot pri sojenju F1). Link to post
sennas 1 040 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ne dvomim da sem sekal, 11x, ampak sem najbrž vsakič prekinil tisti krog, bom pregledal repley. Človek se zmoti heheh, no sej bo bolje... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 (urejeno) Gledal sem samo tiste tri ovinke, nikakor nisem šel vsakega posebaj gledat za celo uro kvalifikacij... Zapisal sem si tistega, ki je posekal in je delovalo tudi po tretjem ovinku, da ne misli spustit... Tukaj notri so šteti vsi krogi, vključno z in-lapi in out-lapi... Imel sem namen pogledat samo najhitrejši krog vsakega posameznika, vendar ste mi jo nekateri zagodli s tem, da ste se večkrat konektali, poleg tega nam je pa še software malce zagodel, ker ne izpiše točnega časa, kdaj je bil hotlap narejen, da bi samo tistega pogledal. Zato sem moral dejansko celo uro kvalifikacij pogledat. To sm delal do pol dveh zju3, do štirih sm pa še tisti youtube filmček na hitr zmetal skup, ker sm mel že popoldne neki prštiman... Ob šestih sm šel na faks, zdj sm pa do enajstih na šihtu Lahko že zdj povem, da bomo tole sekanje samo in izključno za Curitibo preverjal, ker je enostavno preveč dela in mi je že žal, da sem to predlagal. Vendar, ker smo tako že začeli, bomo tudi nadaljevali... I ain't no quitter P.S.: Hotlape, ki ste mi jih poslali, bom pregledal zvečer, ko pridem iz šihta... Uredil October 15, 2010 - Matjaž Murn Link to post
Oxy 11 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Kdaj v nedeljo pa bodo dodatne qualy? In a bo čas za pregledat te sekane kroge od vsakega. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Za nedeljske kvalifikacije ob malce sprememb - nič drastičnega. Sporočim tekom popoldneva... Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Murn v mojem replayu ne najdem svojga najhitrejšga kroga, tut v qualy hot lapu je krog ki je bil stotinko počasnejši. Dvomim da se mi je kej zbrisal.. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ne razumem čist točn kaj hočeš povedat? Kko je počasnejši? Link to post
Maranello 28 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 am.. v posnetku je eine große napaka .. ni Mitja Ratelj ampak Denis Ratelj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Kakšen Ratelj? S tem imenom ni nihče v prvenstvu prijavljen ?!? Niti v posnetku ni nikogar z imenom Mitja Ratelj... Link to post
Maranello 28 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 uuuuuuups :oops: se opravičujem.. mislil sem Denis Bašelj.. 8-Turismo Racing team Link to post
Recommended Posts