Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

A fastlap se posname avtomatsko samo tisti krog al kako? Sm ze mal vn iz RACE ON... :) Upam da ne bo problemov, ker jst sm se 2x konektu na te Q, tko da nevem kera je tista 834 sekunda. 1. al 2. del. :)

Me pa neki skrbi glede telih dodatnih kvalifikacij ki potekajo ob čet in nedeljah... Rečeno je blo da se gre na čas? ali na mesto? Ker če se gre na čas, morjo bit razmere (temp) v obeh teh Q enake, drugače ni lih fer... Včeraj je bil asfalt zlo počasen, napr. v nedeljo bo pa 10 stopinj več in bo dost bolj držal?

To so uradne kvalifikacije in naj bi se že vozile "po propisima", tako da smo tukaj delal enako napako ko smo vozil brez pit limiterja in tako naj bi se vozilo tudi vsak krog že brez sekanja, normalno, če so napake in odletiš se pač ta čas itak ne šteje ker spustiš gas. Tako se gleda za uradni čas samo hotlap, katerega igra tudi posname, in se ga tako da najlažje in najhitreje pogledat... če bi mogli gledat celotne replaye celih sešnov, druge in tretje najhitrejše čase, bi bla to katastrofa (enako kot pri sojenju F1).

Gledal sem samo tiste tri ovinke, nikakor nisem šel vsakega posebaj gledat za celo uro kvalifikacij... Zapisal sem si tistega, ki je posekal in je delovalo tudi po tretjem ovinku, da ne misli spustit... Tukaj notri so šteti vsi krogi, vključno z in-lapi in out-lapi...

Imel sem namen pogledat samo najhitrejši krog vsakega posameznika, vendar ste mi jo nekateri zagodli s tem, da ste se večkrat konektali, poleg tega nam je pa še software malce zagodel, ker ne izpiše točnega časa, kdaj je bil hotlap narejen, da bi samo tistega pogledal. Zato sem moral dejansko celo uro kvalifikacij pogledat. To sm delal do pol dveh zju3, do štirih sm pa še tisti youtube filmček na hitr zmetal skup, ker sm mel že popoldne neki prštiman... Ob šestih sm šel na faks, zdj sm pa do enajstih na šihtu :)

Lahko že zdj povem, da bomo tole sekanje samo in izključno za Curitibo preverjal, ker je enostavno preveč dela in mi je že žal, da sem to predlagal. Vendar, ker smo tako že začeli, bomo tudi nadaljevali... I ain't no quitter [krniki]:twisted:

P.S.: Hotlape, ki ste mi jih poslali, bom pregledal zvečer, ko pridem iz šihta...

Uredil - Matjaž Murn
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...