Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Brezveze no, si bom probal najti svoj posnetek najhitrejšega kroga in da vidim kako sem oguljefal sebe in vse vas, malo mi je čudna cifra 25x, če sem od tega, da sem že preveč sekal odnehal, zakaj se pol to kr šteje, v končni fazi proga mi je dobra, kot kaže ni zame in mislim da je ne bom vozil! Resno mi je mal vse skup čudno zakaj ne vozimo tako kot lani,o k vem da bi zgledalo kot rally (a največja komedija bo, ko se bo to na dirki ponavljalo, marsikdo bo sekal, dobil vsaj 1s ali več in se bo to tudi vse pregledalo, recimo 12 mesto na dirki, pred sabo nimaš niti enega, recimo in boš sekal?, se bo vse pregledalo?), sm vseen no, če je igra toliko čudna, da jo sam ne kapiram, škoda da vozim...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Zadnji post 1:26, pol pa ze ob 6h zjutraj spet.. Murn a ti kej spiš sploh??? :) Si se pa orng poglobu v tole... :)[ok]

Ja jst vem, da sm enkrat kr orng mem useku pa potem prekinu krog,... tko da mislm da ni tisti moj najhitrejši [iz]

Sej tole je bilo že lani :) Samo prve dirke nismo začeli ravno iz +20kg, ker je bilo za vse enako. Sedaj pa je par razlik (Volvo&Lada) in je potrebno štartati tako že z prvo dirko.

Kaj to smo v qualy toliko sekali ali v dirki ker mi ni zaj jasno to.

Mislim da v končni fazi tole sploh ni važno, ker je šlo za uraden event, kjer ni dovoljeno sekati ne na kvalifikacija ne na obeh dirkah.

Mislim da v končni fazi tole sploh ni važno, ker je šlo za uraden event, kjer ni dovoljeno sekati ne na kvalifikacija, ne na obej dirkah.

Ahaaa no sej, da ne bo zgledala kritika oz. da hočem kaj slabega, niti pod razno, če je še šteta moja R1 pa res zna biti tako sranje-kar se mene tiče, ma nič se oproščam,se potrudim in vidim da bo za vse enako in q,r1,r2, res kapo dol, če bomo letos tako natančni in točno to je bistvo pravega tekmovanja!Še en x pohvale, niti malo kritike čez Burija! [ok]

Sm pa vsaj nekje zmagovalec-trenutno! [wall]

Brezveze no, si bom probal najti svoj posnetek najhitrejšega kroga in da vidim kako sem oguljefal sebe in vse vas, malo mi je čudna cifra 25x, če sem od tega, da sem že preveč sekal odnehal, zakaj se pol to kr šteje, v končni fazi proga mi je dobra, kot kaže ni zame in mislim da je ne bom vozil! Resno mi je mal vse skup čudno zakaj ne vozimo tako kot lani,o k vem da bi zgledalo kot rally (a največja komedija bo, ko se bo to na dirki ponavljalo, marsikdo bo sekal, dobil vsaj 1s ali več in se bo to tudi vse pregledalo, recimo 12 mesto na dirki, pred sabo nimaš niti enega, recimo in boš sekal?, se bo vse pregledalo?), sm vseen no, če je igra toliko čudna, da jo sam ne kapiram, škoda da vozim...

A si ti sploh prebral prvi post te teme? Kazen za sekanje prve šikane (pregledajo se vsi 3 robniki) je 5s ne 1 in ne vem kaj je tolk težko peljat po cesti...a če bi bil zid tam bi se vsakič not zabil :roll: Sej ne rečem, da se zgodi, sploh na dirki ob tesnih borbah, da se mal zabremzaš in te odnese sam to kolkr vem se ne bo kaznovalo, če se ne bo ponavljalo...

Drgač pa sem pregledal obe svoji dirki in sem vseskup 2x sekal, pa še to za par pixlov, ko sm mel glavača na riti :P

In kot sem že reku...na uradnem treningu so enaka pravila kot za dirke, da se vidi kdo se jih zna držat in kdo ne...

Vse kritike takoj sprejmem, ker resnično nisem bral (po resnici sem si mislil , da ne bo tako napeto), po drugi strani sem pa zelo zelo vesel, da bo tako FIA nadmočna in tako je tudi prav! [ok]

Zakaj je pa to dobro, da imajo privatniki (fixno?) 50kg? A ni dovolj, da imajo 2 leti starejše avte? Po mojem mnenju bi blo boljše, če so enako obteženi in pač dobivajo kile za dosežke med privatniki...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...