Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Upam da do večera porihtam novi VPS strežnik, ki premore linijo 100/100 [smoke] (da nebo kakih izgovor zaradi laga slučajno :P)

P.S.: Če hoče kdo od starih članov še kaj donirati...bomo zelo veseli (ZS). Server namreč kar nekaj nanese :S

Upam da do večera porihtam novi VPS strežnik, ki premore linijo 100/100 [smoke] (da nebo kakih izgovor zaradi laga slučajno :P)

P.S.: Če hoče kdo od starih članov še kaj donirati...bomo zelo veseli (ZS). Server namreč kar nekaj nanese :S

Maxl, js sm prepričan, da ni bila problem linija, ampak procesorska obremenitev...

zadnjič sem imel na svojem routerju vklopljen QoS, ki filtrira promet in "dodeljuje" enemi fizičnemu portu več linije kot drugim...

neke vrste super user glede prometa sem bil... a, kaj ko je router porabil preveč časa, in je prav in samo zaradi tega prišlo do zmešnjave in laga.

upam da letos ne bo laga, tako serverskega kot drugega,

sicer pa sem bil deležen kar krute metode na makedonskem strežniku, ki sicer je tudi rešitev da nam ena oseba ne pokvari dirke.

namreč, žal sem bil primoran zapustiti strežnik, ker sem povzročal lag, in tako bi rešil nevšečnosti, zaletavanja in ostalo...

(no, na srečo sem svoj lag odpravil pred sankcijo, pa čeprav za warmup-u)

upajmo na najbolje :)

Pustimo mojo slovnico..zdej vas bom mal podžgal: največ nesreč bote nardil vi starčki za volan ko počas vozte po mormo pa mi mladi ahtat na vas..hehe

ne tega za res uzet..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...