Killer_B 87 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Lahko si sam tih rookie. Boš govoru, ko bo konc sezone Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Lahko si sam tih rookie. Boš govoru, ko bo konc sezone Jezim te ker upam da boš mel zopet kakšen izpad, sicer pa boš igral black-ops in ne boš mel cajta trenirat Link to post
Killer_B 87 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Ne vem če bom.....vsako leto pa tud ne morjo dobrga Call of Dutyja vn vreč. So ratali kot EA sports. Link to post
FBR18 112 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Aaa... letošnja Fifa ni več ista kot že vsako leto 10 let... letos je bolj playstejšnovska... in je kr vredu...Tako da ne se norca iz EA delat Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Playstejšnovska? A ni že skos taka? Da rabiš gamepad, če hočeš normalno igrat? Link to post
Mouly 2 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Se za tele trening dirke posebej postav server, al je kakšen skos postavljen kjer lahko treniraš?? Link to post
FBR18 112 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Če si jo primerjal z PESom npr. je bil PES veliko bolj podoben igram Playstationa kot PC-ju. Nova Fifa pa je ratala praktično identična, vključno z načinom upravljanja menija (vse na črke - xbox style če se ne motim). Jaz sem vse Fife do zdaj igral na tipkovnico in se mi zdi da jih je bilo lažje igrat kot pa z gamepadom. Link to post
maranello575 1 Napisano October 2, 2010 Share Napisano October 2, 2010 Fantje, imam eno prošnjo. Zagotovo ima kdo narejen skin, v katerem so samo obvezne sponzorske nalepke? Je možno, da mi kdo to pošlje na mail, jaz samo kopiram v pravo mapo in imam to nalepljeno na avtu? Zaradi mene je avto lahko povsem bel in so gor samo obvezne nalepke, ali pa pač original skin z obveznimi nalepkami. Povsem vseeno mi je. No, če ima kdo to, da samo pošlje, bi ga lepo prosil za to uslugo. Rabim pa za Volva. Hvala! Link to post
zokid 772 Napisano October 2, 2010 Share Napisano October 2, 2010 ti bom jaz nekaj spacal na zs mi poslji ime priimek in številko katero imas na avtu Link to post
Mouly 2 Napisano October 2, 2010 Share Napisano October 2, 2010 No sej to se je meni zdelo da je skos en server, sem tud že pod temo /igre/race on sprašvov, pa so rekli da ni trenutno serverja! Jaz sem iskal po lobby-ju pa nisem najdu sloWTCC! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2010 Share Napisano October 2, 2010 Če si jo primerjal z PESom npr. je bil PES veliko bolj podoben igram Playstationa kot PC-ju. Nova Fifa pa je ratala praktično identična, vključno z načinom upravljanja menija (vse na črke - xbox style če se ne motim). Jaz sem vse Fife do zdaj igral na tipkovnico in se mi zdi da jih je bilo lažje igrat kot pa z gamepadom. Igram Fifo odkar je prva prišla na sceno,pa nobene nisem igral na tipkovnico,sploh pa ne sedaj,ko obstajajo že nekaj let gamepadi,ki imajo blazinice,z katerimi se enkratno "šika" ter "felša",kar pa je na tipkovnico(za mene) težje oz..če je sploh mogoče .Pa še nekaj,letošnja Fifa je dosti boljša,bolj igralna,kar pa se tiče PES-a pa sem brez besed,dokler ne bo vseh klubov in licence se je ne dotaknem Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano October 2, 2010 Share Napisano October 2, 2010 Hmm....v temi o WTCC vi pišete o Fifi, PES-u in CoD-u.....hjaooo Link to post
mm46 11 Napisano October 3, 2010 Share Napisano October 3, 2010 Neki na hitro za @Mouly 1 Link to post
Recommended Posts