Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Če si jo primerjal z PESom npr. je bil PES veliko bolj podoben igram Playstationa kot PC-ju. Nova Fifa pa je ratala praktično identična, vključno z načinom upravljanja menija (vse na črke - xbox style če se ne motim).

Jaz sem vse Fife do zdaj igral na tipkovnico in se mi zdi da jih je bilo lažje igrat kot pa z gamepadom.

Fantje, imam eno prošnjo.

Zagotovo ima kdo narejen skin, v katerem so samo obvezne sponzorske nalepke? Je možno, da mi kdo to pošlje na mail, jaz samo kopiram v pravo mapo in imam to nalepljeno na avtu?

Zaradi mene je avto lahko povsem bel in so gor samo obvezne nalepke, ali pa pač original skin z obveznimi nalepkami. Povsem vseeno mi je.

No, če ima kdo to, da samo pošlje, bi ga lepo prosil za to uslugo.

Rabim pa za Volva.

Hvala!

Če si jo primerjal z PESom npr. je bil PES veliko bolj podoben igram Playstationa kot PC-ju. Nova Fifa pa je ratala praktično identična, vključno z načinom upravljanja menija (vse na črke - xbox style če se ne motim).

Jaz sem vse Fife do zdaj igral na tipkovnico in se mi zdi da jih je bilo lažje igrat kot pa z gamepadom.

Igram Fifo odkar je prva prišla na sceno,pa nobene nisem igral na tipkovnico,sploh pa ne sedaj,ko obstajajo že nekaj let gamepadi,ki imajo blazinice,z katerimi se enkratno "šika" ter "felša",kar pa je na tipkovnico(za mene) težje oz..če je sploh mogoče [Jel2] .Pa še nekaj,letošnja Fifa je dosti boljša,bolj igralna,kar pa se tiče PES-a pa sem brez besed,dokler ne bo vseh klubov in licence se je ne dotaknem :oops:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...