Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Volvo je 2 mesca letel hitreje....potem so mu dodali 25 kg, tako da je sedaj enako dobr kot vsi ostali avti. Načeloma se da z vsakim avtom zmagat. Naj Glavač vozi Lado pa boste vidli, da bo še zmeri pri vrhu :P

Poglej car info pri vsakem 2008 avtu v igri :wink: Tudi, če so mu dodali 25kg in tega niso napisali v info menu ima še vedno 25kg manj kot vsi ostali 08 avti. In v changelogu piše STCC Volvo c30 +25kg :)

@Savec: Imaš original igro in zadnji patch? Če ja, potem očitno niso ravno dosti zmanjšali razlike...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Eno vprašanje imam in sicer, naložu bi si mal dodatnih prog ter kakšen mod za Race ON (Race 07) pa mi ni jasno kje je zadeva naložena? V Steamu? Ter če je, kje v njem...Ker nikjer ne najdem GameData...

Hvala

Volvo C30 WTCC je še vedno isti kot je bil, kg so dodali C30 STCC.

Je pa tko, da eni avti pašejo bolj tvojemu stilu vožnje kot drugi. Sem tut js probal volvota pa na nekaterih progah sm bil dost hitrejši kokr s hondo, na drugih pa niti bliz nism bil časom, k sm jih naredu s hondo.

Hvala, samo jst nimam GameData v Race 07 ampak imam samo UIData, ter Custom Skins, naj GameData naredim na novo?

Pri drugih špilih ni problem, ko vem kam so naloženi sam z Steamom pa nikoli ne vem...

Hvala še 1x.:)

Odvisno kdo jih vozi pa odvisno od layouta. Na hitrih progah znajo bit dost hitrejši, na raznih zavitih al pa če je slučajno dež, so pa ponavad počasnejši. Je pa predvsem odvisno od voznika, jaz ga vozim 2 sekundi počasneje od ostalih. Sam to sm pač js k ne znam pelat RWD :)

Nisem 100%, lahko se motim. Se pa spomnim debate na RD, kjer so po patchu testirali, če gre kaj slabše pa takrat menda ni blo razlike. Ne vem. Možno pa tut, da so dodal...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...