Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

V primeru prevelike prijave imam naslednje predloge:

Za vsako dirko bi potekale predkvalifikacije v primeru, da je preveliko število prijav. Za vsako dirko posebej bo potrebna prijava. Prvih 15 mest bi bilo zasedenih za 15 najbolje uvrščenih iz prejšnjega dirkašega vikenda (za prvo dirko veljajo končni rezultati lanske sezone) in bi bili tudi avtomatsko prijavljeni. Če se kdo dirke ne more udeležiti, mora to sporočiti vsaj 3 dni prej.

Za preostalih 10 mest pa potekajo predkvalifikacije. In sicer 2x pred dirko (npr. v torek in četrtek). Če si s predkvalifikacijami prislužiš mesto na dirki, moraš OBVEZNO sporočiti najmanj 3 dni prej, če te na dirki ne bo. Vsi prijavljeni morajo biti prisotni na warmupu, če kdo manja po 10ih minutah warmupa, pripade mesto naslednjemu (naslednjim) na lestvici. To objavi organizator dirke v temi o trenutni dirki. Na tak način bi bil server bolj poln in tudi v zaključnem delu sezone ne bi šepala udeležba.

Predlagal bi tudi naslednji format dirkanja:

20 min warmup

10 min qually SUPERPOLE

10 min warmup

2x30 min race + obvezen postanek v boksih(obvezna menjava vsaj dveh gum!)

Predlagam, da se uporabljajo default skini za tiste, ki svojega ne bodo imeli. Z Mejakom sem se že dogovoril in je privolil, da naredi za vse modele dirkalnikov en default skin. Ker iščem tudi sponzorje za končne nagrade, bodo na skinih tudi logotipi sponzorjev, seveda če kakšnega dobimo :)

lp,

Matjaž

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Predlagal bi tudi naslednji format dirkanja:

20 min warmup

10 min qually SUPERPOLE

10 min warmup

Kaj pa na tak format?

10 min Free Practise (ki služijo za to da se vsi konektajo)

20 min Qually 1

10 min Qually SUPERPOLE (samo prvih deset lahko vozi)

(to se pa izvede tako da so kvalifikacije dolge 30min, zadnjih deset minut pa so vozniki uvrščeni od P11 dalje, v boksih)

Tole je sicer OK ideja, samo je precej težko izvedljivo. Četudi zadnjih 10 min vozi samo najboljših 10, bi se morali njihovi časi nekako poresetirat. Drugače lahko svoj najboljši čas dosežejo že v prvih 20ih minutah, s tem pa je tuki v bistvu namen SP že izničen...

Se mi zdi da je 10 minutni warmup mal preveč.....5 minut je čist dovolj. Kvalifikacije naj bodo samo ene.....pa še to superpole, ker so nekateri že tko preveč nadrkani in v tiste pol ure nardijo takšen cajt, da te kr mine. Če bo pa superpole, potem se mi zdi, da bo bolj zanimivo. Dirka 2x po 30 minut mi je pa čist v redu, pa to z boxi tud.....sm kr mal pogrešal, da nikol ni blo boxev :)

Format dirkanja naj ostane isti, saj do sedaj v treh letih ni bilo težav in pripomb. Dirkanje na čas se uporablja na GT dirkah, pri WTCC-ju pa je število krogov in naj tako tudi ostane (šprintersko dirkanje). Super pole bi še šel.

Mislim da ni potrebno delati revolucij...dodelati je potrebno le kg privatnikov, ter katere avte naj vozijo skupine...

Z dodatnimi kvalifikaciji je pa tudi preveč dela, prvenstvo je omejeno na 13 ekip...prednost imajo resne in ki dirkaje že prejšnje sezone. Gre za dirkanje na visokem nivoju in če se bodo na vsaki dirki kvalificirali drugi vozniki, bo le to zmanjšalo kvaliteto. Se bo pa pogledalo tudi sedanje dirkače, kakšno zgodovino so si spisali v prejšnjih sezonah.

Spremembe pa bodo na področju "press-a", kjer bo potrebno po dirki napsiati par stavkov (boste še vi kaj delali [krniki] )

Še moje želje :):

- sem proti rolling startu (ne zato, ker nameravam vozit bmw, ampak zato, ker se mi zdi bolj nevaren, kot standing start)

- format dirke - vseeno mi je, če je 30min ali realni krogi, ker je dolžina precej podobna

- če je superpole, potem naj bo practice session pred tem nekoliko daljši

- obvezni boksi znajo bit zanimiva popestritev, sam bo treba nekaj treningov nardit, da se ljudje navadimo

Toliko za zdaj, če se še kej spomnim, pa se še kej oglasim :)

Se prav grem lahko smučat 15-22.1.2011 in pa 12-19.3.2011. Delam plane za dopust glede na slo-racing scaduale... GEEK! :D

Kar se pravil tiče pa mislm, da so bla do zdaj čist uredu. Razn to bi lahko sprmenil, da če manjkaš ZGUBIŠ kg.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...