Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Mark je že lepši, sm zakaj zakaj more bit tako pisan kot pirhi, sicer če je tebi hudo lep, pohvale!! [ok]

vsaj na en način morm ustraševat Glavača in Čolaka... sj veš kk so "nevarne" živali pisane v naravi da se jih hitro opazi.. :D

Mogoče bi se pa js prjavu za privat prvenstvo. Pa mi mogoče tam rata več uspehov požet...

Kateri avti so potem dovoljeni? Toledo, alfa, E46, 406?

Skinpack bom pa ju3 tekom dopoldneva prštimal... Deal? :)

Mogoče bi se pa js prjavu za privat prvenstvo. Pa mi mogoče tam rata več uspehov požet...

Kateri avti so potem dovoljeni? Toledo, alfa, E46, 406?

Skinpack bom pa ju3 tekom dopoldneva prštimal... Deal? :)

icon_ok.gif8)

SloRacing SkinPack 18.2.2010

skinpack.png

Changelog:

- NDesign Racing popravljeni tagi na Volvo C30 2008 (Simbin podpora)

- nov Rocket Racing skin

- Amikus racing E46

- 2mAx Racing alfa

Izbrisani: KONAMI - Čolak Racing BMW (sedaj imata Honde), stari Rocket Racing skin, Amikus E90, 2mAx Racing Leon

To DO: KONAMI - Čolak Honda, Murn Alfa, Jarsa team C30

DOWNLOAD

Stare skine obvezno pobrišite - razen te, ki so izbrisani - če si jih izrecno želite obdržat, jih dajte v eno posebno mapco.

• 3 weeks later...

Po dolgem času spet v avtomobilu. Alfa je danes u Franciacorti doživela roll-out, jo je bilo kr malo za poštimat ker je zdej dve leti stala u garaži :)

Zdej pa naložimo in v Imolo.

capture2010-03-0712-26-2.png

Še link iz kjer lahko povlečete skin. -> NOV SKIN

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...