Mai 134 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Final skin AlfaPower: zakaj imas 2skina notr zate? koncnica AlfaPowerAlfaRomeo1562007z.dds in AlfaPowerAlfaRomeo1562007z1.dds katera je prava? lp ps: vem da je v ini fajlu napisano.. sam vseen me zanima, glede na to da si nekaj menjal skine, in da bomo "na isti valovni dolĹžini" in ali je bila to napaka da si dal notr 2 skina ali je bilo namenoma... Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Ker delam zdej pack skinov + slike za na stran sem zbral uno belo alfo......... Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Patch dosedanjih skinov je narejen. Najkasneje bo objavljen jutri. Patch je narejen tako, da so od obeh tekmovalcev v ekipi skin- skin vsebuje LE ŠIPE IN ZUNANJOST AVTA!!!.........druge stvari uame template, kombinezone, čelade patch ne vsebuje. Ko bodo prišli novi skini bomo dodali tudi tiste. Slike na strani bodo objavljene kmalu od tistih, ki imajo skine. Lp Link to post
ZiOnSiM 0 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Ja Ma! k sm delu nov skin sm tastarga preimenoval v 1 pol pa pozabu zbrisat...v ini-ju je tko napisan k more bit tko da tastar itak ne dela. Link to post
Aleš 0 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Ej kdu bi men naridu skin kdu ima kej cajta Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 ZiOnSiM, njega vprwši. Zdej jaz nemam cajta, tako da nemorm..... Link to post
Aleš 0 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Nu Äe je kir de nardi skin nej pise na PM Link to post
KRUH 5 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Skin za ekipo AK Elektrodekleva na prvi dirko. Naredil ga je sam JeZN zato, ker jaz še nisem končal tistega original od Dekleve. Uni bo šele na drugi dirki. Link to post
McGoga 2 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Ker vidim da ste majstri za skine, bi rad vprašal če bi še mojga bemerja kdo okrasil Link to post
Mai 134 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 da ne bo vse zadnji trenutek... tukaj je moj skin... Äe si ga kdo Ĺželi presnet... navodila so tudi zraven priloĹžena... Äe pa ĹĄe vedno kaj ne bo ĹĄlo.. pa sporoÄite http://mai.seeall.net/wtcc/stf/ Link to post
KRUH 5 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Skin za BMW Motorsport Slovenija. Naredil ga je sam Berlic, jaz samo pokažem sliko, ker zgleda zanimiv. Link to post
McBajs 8 Napisano January 6, 2008 Avtor Share Napisano January 6, 2008 A je to kašno sodelovanje s Hondo al kaj Link to post
bremzy 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Kaj je ta BMW wannabe Honda? Link to post
PEK 2 291 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 A zdj jst vem ker Berlic... S Thina ane? Link to post
Berlic Domen 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Ja skin je skor kopija hondinega. Sprva je bilo miĹĄljeno Äisto nekaj drugega. Ampak je zaradi pomanjkanja Äasa in laĹžjega dela priĹĄla v poĹĄtev kar ta reĹĄitev. MogoÄe skin tekom sezone spremenim, Äe mi bo kej pametnega priĹĄlo na misel. DrugaÄe pa sem s Thina ja. Sem Ĺže mami spraĹĄeval, Äe si to tisti Janko ali ne. Pa je rekla, da si sigurno. Samo sem vseeno rajĹĄi vpraĹĄal. Lp Link to post
Recommended Posts