Killer_B 87 Napisano November 17, 2008 Share Napisano November 17, 2008 Hehe...glavač...ne vem kako ti je uspel spizdit tisto 7. mesto na prvi dirki.....za desetinko si me Na drugi dirki sem pa na začetku dvakrat potrepljal Obida ampak se mu ni hudega zgodilo je bil potem prec za mano.....drgač sm pa celo dirko samo gledal Kurenta pa Glavača pred sabo in obida za mano....v bistvu sem bil čist sam na 3. mestu. Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 17, 2008 Share Napisano November 17, 2008 Ja opozorte me da skačem in da se ne da tako dirkat...nism js vedu, da delam štalo k men ste delali vsi normalno :? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 17, 2008 Share Napisano November 17, 2008 Ja opozorte me da skačem in da se ne da tako dirkat...nism js vedu, da delam štalo k men ste delali vsi normalno :? Matej, ti maš kar velikrat težave z to linijo :wink: Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 no zdej pa še povejte katero progo ste pelal??a je bla vara al macau kontra? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 Bla je ena nascar varjanta, Puebla Oval :mrgreen: Očitno je še težje vozit oval Link to post
Ale 472 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 Bla je ena nascar varjanta, Puebla Oval :mrgreen: Očitno je še težje vozit oval Bi pa res lahko mal več napisal, pa kkšne rezultate gor dal... Link to post
Killer_B 87 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 Men je bil oval prou carski. Če ne bi nekateri delali napak bi bila zelo zanimiva dirka, glede na to da nisi mogel kar tako pobegniti, saj ko si nekoga prehitel, ti je ta šel prec v zavetrje in te prehitel nazaj....in to si lahko delal cel cajt Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 Bla je ena nascar varjanta, Puebla Oval :mrgreen: Očitno je še težje vozit oval Bi pa res lahko mal več napisal, pa kkšne rezultate gor dal... Kaj naj pa?...vzamem malco in tečem domov prilimat rezultate Včeri pa tud nisem cel večer samo SloRacingu namenil...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" Link to post
Ale 472 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 ...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" KJE??? U pi***, pa res :mrgreen: Ne se jezit mAxL. Pismo, tok resno vse vzamete . Lahko bi pa tut ti mene razumel. Od kar vozim na SloRacing, končno zmagam en event, pol pa še rezultatov ni nikjer. SRAMOTA Zaradi mene tut če dopust vzameš MAXL, HECAM SE :mrgreen: Da ne bo kkšnih zamer Link to post
Killer_B 87 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 Kakšna nehvaležna mularija....cel prosti čas vržeš v spletno stran pol ti pa take suka Link to post
Mai 134 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 ...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" KJE??? U pi***, pa res :mrgreen: F12 je po defaultu tipka za delat screenshote v igri Race,Race07 in GTR Evolution zapiše ti jih v root direktorij igre v .bmp obliki good luck še naslednjič Link to post
Ale 472 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 ...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" KJE??? U pi***, pa res :mrgreen: F12 je po defaultu tipka za delat screenshote v igri Race,Race07 in GTR Evolution zapiše ti jih v root direktorij igre v .bmp obliki good luck še naslednjič Ma ja, sej vem. Mal sem se HECAL. :mrgreen: Bolj je problem v tem, ker trenutno nimam nobenega pametnega programa (photoshop...) inštaliranega, da pol te screenshote shranim. Pa še nekdo je mAxL-u rekel, naj da EVENT RESULTS, pa sem mislil, da bo screenshot on naredil. SE OPRAVIČUJEM ZA ZMEŠNJAVO (in dvig mAxL-ovega pritiska) Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 18, 2008 Share Napisano November 18, 2008 To je vse kar mam Nagrado dobiš, ko priletim v lj...itaq morm še Mejaku neki dostavt Link to post
play 502 Napisano November 28, 2008 Share Napisano November 28, 2008 danes ker je zuuunaj tak mrzz , a nebi mi eno ob 21.00h lepo odpeljali,je kak korenjak da nardi server? pa vžgemo eno :mrgreen: :mrgreen: Link to post
Recommended Posts