Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Hehe...glavač...ne vem kako ti je uspel spizdit tisto 7. mesto na prvi dirki.....za desetinko si me :D Na drugi dirki sem pa na začetku dvakrat potrepljal Obida ampak se mu ni hudega zgodilo :D je bil potem prec za mano.....drgač sm pa celo dirko samo gledal Kurenta pa Glavača pred sabo in obida za mano....v bistvu sem bil čist sam na 3. mestu.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Men je bil oval prou carski. Če ne bi nekateri delali napak bi bila zelo zanimiva dirka, glede na to da nisi mogel kar tako pobegniti, saj ko si nekoga prehitel, ti je ta šel prec v zavetrje in te prehitel nazaj....in to si lahko delal cel cajt :D

Bla je ena nascar varjanta, Puebla Oval :mrgreen: Očitno je še težje vozit oval :)

Bi pa res lahko mal več napisal, pa kkšne rezultate gor dal... [jezik12]

Kaj naj pa?...vzamem malco in tečem domov prilimat rezultate :x

Včeri pa tud nisem cel večer samo SloRacingu namenil...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" [Joj]

...itaq pa maš tudi ti tisto magično tipko "PrintSCR" [Joj]

KJE???

U pi***, pa res :mrgreen:

Ne se jezit mAxL. Pismo, tok resno vse vzamete [smoke].

Lahko bi pa tut ti mene razumel. Od kar vozim na SloRacing, končno zmagam en event, pol pa še rezultatov ni nikjer. SRAMOTA Zaradi mene tut če dopust vzamešicon_krniki.gif

MAXL, HECAM SE :mrgreen: Da ne bo kkšnih zamer [it]

KJE???

F12 je po defaultu tipka za delat screenshote v igri Race,Race07 in GTR Evolution

zapiše ti jih v root direktorij igre v .bmp obliki

good luck še naslednjič ;)

KJE???

F12 je po defaultu tipka za delat screenshote v igri Race,Race07 in GTR Evolution

zapiše ti jih v root direktorij igre v .bmp obliki

good luck še naslednjič ;)

Ma ja, sej vem. Mal sem se HECAL. :mrgreen:

Bolj je problem v tem, ker trenutno nimam nobenega pametnega programa (photoshop...) inštaliranega, da pol te screenshote shranim.

Pa še nekdo je mAxL-u rekel, naj da EVENT RESULTS, pa sem mislil, da bo screenshot on naredil. blush.gif

SE OPRAVIČUJEM ZA ZMEŠNJAVO (in dvig mAxL-ovega pritiska)

• 2 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...