Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Mislim,da bomo imeli v naši ekipi en plac frej, ker Mark24 ni niti tako resn, da bi za dirko javil ali bo ali ne dirkal, bi kr sam prosil, če je še kdo frej in a bi vozil wtcc in da ga ne more, imamo ali bomo imeli od te dirke dalje en plac frej,vozimo Hondo Accord.

Ps: lepo bi bilo, če voznika ni, vsaj javi,da ga ni, kot da dobiva prepoved dirke in večjo težo avta!

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

• 1 month later...

Danes neuradna dirka

Server: SloWTCC

Geslo: Podano na prvi strani pred dirko

Vreme: Dry

Damage: 50%smile.gif

Proga: Nekaj drugačnega [krniki]

Zmagovalec prejme uradno kapico moštva Monroe Racing iz WTCC prvenstva!

1.jpg

Kerga od M3 BMWjov bom mogu kastrirat zarad RACE1? icon_opa.gifbiggrin.gif Se je zaostal za en krog zavrtu v tistem prvem "ovinku" in ves zalagan skakal 5m sm 5m ke, v samem dimu... in sm ga seveda nabasu. Pa na streho... pa po streh 100m .. :) Komi rešu 7mo mesto. Kar me niti ni motilo, bol me je to da bom spet startal iz 1. vrste in mel boring race. :P

Kerga od M3 BMWjov bom mogu kastrirat zarad RACE1? icon_opa.gifbiggrin.gif Se je zaostal za en krog zavrtu v tistem prvem "ovinku" in ves zalagan skakal 5m sm 5m ke, v samem dimu... in sm ga seveda nabasu. Pa na streho... pa po streh 100m ..smile.gif

That would be me blush.gif. Me je zavrtelo in sem ostal pri zidu, da greš mimo po zunanji. Drugače se ti nebi mogu umaknit. To da sem skakal gor pa dol pa nism vedu.

Meni je voljo do resne dirke vzel Mr. Bremzy k je na polno zabil mojga bimerja v tazadnjo in sem js letel takoj v prvem ovinku prve dirke. The rest is history :)

je zaostal za en krog zavrtu v tistem prvem "ovinku" in ves zalagan skakal 5m sm 5m ke, v samem dimu... in sm ga seveda nabasu. Pa na streho... pa po streh 100m ..

Ja, dobr je blo vidt [owje]

Kar me niti ni motilo, bol me je to da bom spet startal iz 1. vrste in mel boring race.

Pa bi mal gas spustil, da bi te ujel in bi se mal dajala:wink: Sem 2. ovinek v 1. krogu mal zajebal tko, da si mi glih tolk ušel, da nism mel več zavetrja. Pol te pa nisem več uspel ujet.

Drugače pa zame SUPER dirka [champ][ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...