Killer_B 87 Napisano September 24, 2008 Share Napisano September 24, 2008 Kar se zaletavanje tiče ni nihče nedolžen. Ni mi pa jasno zakaj sva se z Obidom (teammate) lahko večino prve sezone vozila en za drugim pa ni nihče nobenga vn zrinil. Res, da sva bla še bolj pazljiva, ker sva v istem moštvu, ampak to ni izgovor....tako bi se morali vesti vsi ne glede na voznika pred seboj. Sicer se mi pa zdi, da se bodo stvari kmalu umirile, ko bo na delu komisija (tudi jazst) in bomo začeli talat kazni. Takrat se bodo pa razbijači prerivali na koncu štartne vrste. Je pa res, da reagiranje na avto pred tabo ni enostavno ko špilaš igro, ker ti manjka dosti stvari (g-force, boljši pregled, premalo fps,....) Jst bom vozil po naslednjih zapovedih.....rajši zgubim eno mesto s tem da malce razdalje držim, kot da nekoga zbijem in zgubim več kot samo eno mesto zaradi kazni. Kazni bodo letos stroge!! Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 24, 2008 Share Napisano September 24, 2008 Pa bodo te kazni v naprej nekje napisane? Bi bilo uredu, da bi vsi vedeli kaj nas čaka, za določen prekršek! Kar se tiče prehitevanja... VEDNO moreš biti 100%, da si pogledal na vse strani kamor je treba (kjer je nasprotnik), da se tako izogneš morebitnim trkom oz. nevšečnostim. Vzratna ogledala so itak NUJA, polged na stran pa TUDI!! Vem, da vas je velika večina Arkadnih voznikov (pač ne uporabljate 1. pogleda iz kabine znotraj), tako da vzvratnih ogledal ne morete imeti! Je na voljo samo pritisk na gumb za pogled nazaj! ČE je tako, se ga poslužujte ČIM VEČKRAT prosim lepo! Jaz namreč vozim iz kabine in imam vedno na volj pogled nazaj. V stran pa itak vedno gledam ko nekoga prehitevam, oziroma se branim pred nekom, ki me hoče prehiteti!! To so osnovna pravila dirkanja po dirkališčih - brez tega ne gre, oziroma se dogajajo nevšečnosti, ki pa verjamem nobenemu niso všeč! Tako da lepo pamet v roke, oz. na stopalke za gas in zavoro! RESNO! Vsak od vas je že probal toliko, da se vam sedaj že da to dopovedati! Potem bodo tudi dirke lepe in zanimive. Jaz se že veselim 1. v Curitibi. Pa velja si zapomniti sledeče: (ang) If you want to finsih 1st, 1st you have to finish. (slo) Če želiš končati prvi, prvo moraš (dirko) končati. Link to post
mm46 11 Napisano September 24, 2008 Share Napisano September 24, 2008 Vzratna ogledala so itak NUJA, polged na stran pa TUDI!! Vem, da vas je velika večina Arkadnih voznikov (pač ne uporabljate 1. pogleda iz kabine znotraj), tako da vzvratnih ogledal ne morete imeti! Je na voljo samo pritisk na gumb za pogled nazaj! ČE je tako, se ga poslužujte ČIM VEČKRAT prosim lepo! Jaz namreč vozim iz kabine in imam vedno na volj pogled nazaj. ... Ogledalo imaš lahko tudi, če ne voziš iz kabine, sam nastavit si moraš na "virtual" PREDEN greš karkoli vozit, ker si kasneje ne moreš. Link to post
play 502 Napisano September 26, 2008 Share Napisano September 26, 2008 danes petek 26.09 bo kaj akcije? :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano September 26, 2008 Share Napisano September 26, 2008 Jst sm za. Če bom še za PC. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 27, 2008 Share Napisano September 27, 2008 Še zadnje ekipe: Link to post
KRUH 5 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Koji 3 hudi skini!!!!! Link to post
McGoga 2 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Server postavljen, vabljeni Link to post
play 502 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 ohohoo, nova ekipa in najstarejši dirkač v njej, vse pohvale!!! http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... Itemid=110 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 Škoda k majo cifre iste kot ekipa theinsane.org Link to post
Oxy 11 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 Škoda k majo cifre iste kot ekipa theinsane.org Ja cifre se bodo še spremenile bi morale bit 99 98 97. Link to post
McBajs 8 Napisano October 2, 2008 Avtor Share Napisano October 2, 2008 Sej FIA bo mogoče imela kakšno pripombo čez velikost in umestitev številke na avto Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 Škoda k majo cifre iste kot ekipa theinsane.org Ja cifre se bodo še spremenile bi morale bit 99 98 97. theinsane.org ima cifre 97,98,99 Link to post
play 502 Napisano October 12, 2008 Share Napisano October 12, 2008 Mislim da bomo imeli v naši ekipi en plac frej, ker Mar24 ni niti tako resn, da bi za dirko javil ali bo ali ne dirkal, bi kr sam prosil , če je še kdo frej in a bi vozil wtcc in da ga ne more, imamo ali bomo imeli od te dirke dalje en plac frej,vozimo Hondo Acoord. Ps: lepo bi bilo, če voznika ni, vsaj javi da ga ni, kot da dobiva prepoved dirke in večjo težio avta! Link to post
Recommended Posts