Killer_B 87 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Matr....sm mislu da sem jst zaposlen človk A spiš tud kej? Nč...svaka čast, res hudi časi. Link to post
justmrw 0 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 ....ufff kjer cajt, jst bom mod za štrik naredu da se bom Mitjatu na rit bmw-ja navezal lol , ja hud cajt nimam kej rečt na racecentral, ma en 1.21.7xx sm mislim da bi ti mogu to zlahka podret, no ja ne smem ti preveč spodbude dajat hehe.... Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Matr....sm mislu da sem jst zaposlen človk A spiš tud kej? Nč...svaka čast, res hudi časi. thx Spim tudi itak, brez tega ni pa nič! Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 No meni manjka še malo pa bo race07 in evo dol z steama. Ob ene 20h bo gotovo. Bo kaj folka danes za dirko? Katero bomo pa vozili? Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Teb Bonča bom jest en vodič po SloRacing naredil (iskanje) Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 AKCIJA!! Prva dirka zame! Gremo zdej... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Ej se opravičujem vsem. Neki mi komp jebe. Al net. Ne vem kaj. V glavnem že na prvi dirki sem v ovinku Adelaide enga (al 2???) BMWja zrinu - to sklepam po tem, da sem bil takoj za njima. Problem je bil v tem, da je bil še dost oddaljen, ampak ga je kar zavrtlo, kot da bi ga js ruknu. Pa mi ni niti avto zatresu niti FFB ... nč. Pol mi je pa v drugem al kerem krogu še neki komp zmrznu in sm se kar naenkrat iz druzga mesta znajdu na 7. Drugo dirko sm pa enga zelenga leona isto ruku, čeprov niti bliz ni bil. In spet mi ni nč avto odbilo, ruknlo volan al karkol. Enga BMW sm pol ruknu bočno, to pa priznam, sam me je understeer požru in se mu nism mogu izognt. Pol mi pa spet kar naenkrat zmrzne komp in se znajdem v pesku z razbitim avtom. Se opravičujem vsem, ki sem jim zagrenil večer. Sam pojma nimam kaj je blo to. Do zdej nism mel še nikol takih problemov. Link to post
mm46 11 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 to sklepam po tem, da sem bil takoj za njima. Problem je bil v tem, da je bil še dost oddaljen, ampak ga je kar zavrtlo, kot da bi ga js ruknu. Pa mi ni niti avto zatresu niti FFB ... nč. Točno tko sm jaz včeraj Severja 2x Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Lol.. malo manj rukanja Fantje, navadite se da date več placa sotekmovalcu! Drugače pa kr bo no. Sem pa prvč vozu to progo, je kr zanimiva s temi avti. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Po dirki v nedeljo bom osebno pregledal onboard posnetek štarta vsakega dirkača...neverjetno kaj se zgodi v prvih ovinkih...kazni bodo temu primerno VISOKE! Marko Novak....razočaran...začnemo hiter krog na kvalifikacijah (ti, Kurent, Jest)....vozmo...tebe zavrti kot prvega in NE da bi se potem umaknu, da bi vsaj mi postavl hiter krog....NE....kot da je dirka, zapiraš,....žalostno Link to post
Emilo 1 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Kaj ti si to prvič vozil Sicer sem sam tudi prvič vozil to progo a sem bil dosti slabši... Kaj ko bi drugič kakšen dan prej povedali kaj se bo vozilo, mislim da bi bilo dosti manj nesreč, vsaj z moje strani Link to post
igi 51 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 A sej bo... Zdaj se pozna da nas je večina poleti mal mal vozila. Saj je blo lani tudi stanje boljše in boljše :wink: Link to post
MatejMejak 11 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 V prvi uspešen štart, pol pa ruknu brata stotinko preden me je honda..mal se je tresu po progi tako da ni blo namerno. Naprej sem se dajal z Mirkotom N. (hoda) k ni hotu obupat četudi me na pesek vrže. Vem da sem js njega enkrat ruknu (za kar se opravičujem). Druga dirka pa ok..mal bo treba defenzivo potrenirat, mal še setup nardit (ko bo čas), ostalo je blo dobro. Zadnji krog so mi rito lizali ampak to je navsezadnje del dirk . Komi čakam nedeljo in upam na uspešno in čimbolj čisto dirko Link to post
play 502 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 Bonča pa q čas :mrgreen: :mrgreen: , naj en obes gor, lepa dirka vsaj spredaj, druga enako, ne vem spet al sm meni težka proga zaprehitevat, pa tako široka :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano September 23, 2008 Share Napisano September 23, 2008 maxl se opravicujem....cist mozno da sm zapiral...sam po resnici povedano ne vem kdaj se je to dogajalo...v bistvu sem bil večino časa zmeden, ker sem prvič vozil to progo. Zajebano se je novo progo navadt v 10 krogih. Če še kdaj pride do tega bom zavil v pesek. Link to post
Recommended Posts