Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Ej se opravičujem vsem. Neki mi komp jebe. Al net. Ne vem kaj. V glavnem že na prvi dirki sem v ovinku Adelaide enga (al 2???) BMWja zrinu - to sklepam po tem, da sem bil takoj za njima. Problem je bil v tem, da je bil še dost oddaljen, ampak ga je kar zavrtlo, kot da bi ga js ruknu. Pa mi ni niti avto zatresu niti FFB ... nč. Pol mi je pa v drugem al kerem krogu še neki komp zmrznu in sm se kar naenkrat iz druzga mesta znajdu na 7. :S

Drugo dirko sm pa enga zelenga leona isto ruku, čeprov niti bliz ni bil. In spet mi ni nč avto odbilo, ruknlo volan al karkol.

Enga BMW sm pol ruknu bočno, to pa priznam, sam me je understeer požru in se mu nism mogu izognt.

Pol mi pa spet kar naenkrat zmrzne komp in se znajdem v pesku z razbitim avtom.

Se opravičujem vsem, ki sem jim zagrenil večer. Sam pojma nimam kaj je blo to. Do zdej nism mel še nikol takih problemov.

to sklepam po tem, da sem bil takoj za njima. Problem je bil v tem, da je bil še dost oddaljen, ampak ga je kar zavrtlo, kot da bi ga js ruknu. Pa mi ni niti avto zatresu niti FFB ... nč.

Točno tko sm jaz včeraj Severja 2x :(

Po dirki v nedeljo bom osebno pregledal onboard posnetek štarta vsakega dirkača...neverjetno kaj se zgodi v prvih ovinkih...kazni bodo temu primerno VISOKE!

Marko Novak....razočaran...začnemo hiter krog na kvalifikacijah (ti, Kurent, Jest)....vozmo...tebe zavrti kot prvega in NE da bi se potem umaknu, da bi vsaj mi postavl hiter krog....NE....kot da je dirka, zapiraš,....žalostno

V prvi uspešen štart, pol pa ruknu brata stotinko preden me je honda..mal se je tresu po progi tako da ni blo namerno. Naprej sem se dajal z Mirkotom N. (hoda) k ni hotu obupat četudi me na pesek vrže. Vem da sem js njega enkrat ruknu (za kar se opravičujem).

Druga dirka pa ok..mal bo treba defenzivo potrenirat, mal še setup nardit (ko bo čas), ostalo je blo dobro. Zadnji krog so mi rito lizali ampak to je navsezadnje del dirk :).

Komi čakam nedeljo in upam na uspešno in čimbolj čisto dirko :D

maxl se opravicujem....cist mozno da sm zapiral...sam po resnici povedano ne vem kdaj se je to dogajalo...v bistvu sem bil večino časa zmeden, ker sem prvič vozil to progo. Zajebano se je novo progo navadt v 10 krogih. Če še kdaj pride do tega bom zavil v pesek.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...