Killer_B 87 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Men je pa celo drugo dirko crkoval Force Feedback, tko da se opravičujem enmu BMWju da sm ga zrinu vn v zadnjem krogu....nism čist zihr....sam možno da me je tud en leon malce pritisnil od zadaj takrat. Link to post
bremzy 0 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Morm prav rečt GREAT RACE! Benga nism zbremzu razn, če štejemo, da sva letela ven z Play-om. Pa zakaj mam skos zadnji krog isti ovinek z BMWji borbo. Pa skoz ta kratko potegnem Link to post
obes 0 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 jao... jst sem si pa use setupe zbrisal... sem že pozabu kako meče zadji konc ku tikneš zavore... bo treba neki porihtat! meni je v prvi dirki kar na enkret ustavilo enega bmwja na ciljni ravnini... tko da sem kar sred ravnine zavil na travo je moralo bit zanimivo za tiste zadi [Jel] če ne je pa linja dobro delala! Link to post
play 502 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Morm prav rečt GREAT RACE! Benga nism zbremzu razn, če štejemo, da sva letela ven z Play-om. Pa zakaj mam skos zadnji krog isti ovinek z BMWji borbo. Pa skoz ta kratko potegnem Haa haa, noro res, prva šikana je hinavka, kr velka brzina, čist mal sm prekasno bremzal, ti pa zamano , drgač pa če bo tako napeto, bo res prava akcija! Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Neki se mormo zment za sezono.... En od štartov MORE bit leteči. Tko kot je to v tapravem WTCC prvenstvu in zarad istega razloga. RWD BMW. Link to post
play 502 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 +1 letos bo veliko raket Link to post
bremzy 0 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Neki se mormo zment za sezono.... En od štartov MORE bit leteči. Tko kot je to v tapravem WTCC prvenstvu in zarad istega razloga. RWD BMW. +1 ker jaz mam ekstremno slabe štarte Link to post
obes 0 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 meni se pa ne zdi dobra ideja Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Itaq jebe leteči štart Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Zdj pa tut če jebe, mislm da smo po eni sezoni že usi tok mojstri da znamo met formation lap in start ven iz zadnjega ovinka? Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 25 dirkačev v koloni in pred ciljno črto se ne prehiteti? To bi bla zmešnjava....itaq pa lahko še zmeri BMW voziš BMWjevci bodo rekli da pa ne sme biti dežja, ker so drugi v prednosti...tko je, eni tukaj...drugi tam... Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Kašna zmešnjava no a bi lahko en trening probal usaj, da vidte da ni tok težko. Pač ne bomo v 2h kolonah ampak en za drugim... Lan je blo še za zdrzat ampak letos je kr mal vec BMWjev se mi zdi...? Link to post
bremzy 0 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 A je kdo probal, da še nagaja Rolling Start? Z tolko patchi bi pa že lahko popravili. Link to post
play 502 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Probat ni greh, če se da?Sm res na štartu če imaš 2 BMW-ja zadej, 100% gresta oba naprej, če še mal zaj štart pol, pa itak,pa tudi če se hočeš mal nastvlat, gre en naprej, fer gor dol, sm za moje pojme same pohvale kdor ga res dobr voz, al ga pa jaz nikol nism znal niti mal naštimat, ker hondo , ma zmer nastavim v 2-3min pa mi kr leži, kaj pa vem.. Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2008 Share Napisano September 8, 2008 Sj BMWjevci majo še vseeno prednost enega od štartov. Vreme je pa višja sila... RWD pa ni. Link to post
Recommended Posts