Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Aha, no sj ni problema zgleda kul tut z belimi ;). Ampak ce se ne motm je u igri en od originalnih WTCC 2007 Chevrolejev s crnimi feltnami, sem mislu da se da unga mal spremenit... ampak sm ze povedu ni problema je odlicn tak kot je. :P

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Evo še naš skin. Letos se selimo na Seata... Uglavnem sem ga sam zdizajniral in zrisal, finiš in malo popravkov je pa Mejak naredil.

Se bo pa hauba najbrž še spremenila.

seat0809.jpg

Skin za NDESIGN RACING v novi sezoni. Glavna novost so tonirana stekla na cyan modro barvo in pa še nekaj sprememb v designu. V glavnem pa je design avta podoben lanskemu, saj se pri NDESIGN RACINGU zavedamo, da je potrebno ohraniti barve podjetja.

ndesign_01.jpg

ndesign_02.jpg

ndesign_03.jpg

ndesign_04.jpg

ndesign_05.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...