Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

mm46 je car , kar se tega tiče, kapo dol, fak pa to je za sline cedit, evo mm46 kliče te naša ekipa, če bi naredil ali popravil Hondo A, ji dodoal rdečo barvo, ali naredil kopijo Wtcc 08 Honde Acoord, vsi bomo nadmočno veseli!!!cool.gif8) :mrgreen:

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

A ni že v igri ta honda?

Je je, bela lepa 8) , če je všeč še dvema tekmovalcema, ki skup furamo sem jaz za, če pa bi raje še mal rdeče barve ,kot je 08, bi te pa še dodatno prosili, to je tale hondica

honda2.jpg

Play, a si ti že dobil skin k ga je najin teammate naredu. Jaz ga še nisem dobil.

Lahko ga pa tut jaz naredim, ker men je tale bela mal pusta. Sam povejta želje :mrgreen:

Playgame racing je že treniral,sicer sem sam, avto je v piko, je lep, lepo pobarvane vse zahvale grejo Ale-tu, mi ej pa zelo všeč,ker se bomo mi 3je videli zelo dobro, mislim res se ne bomo mogli zgrešiti in to je zelo dobro, da bomo delali timsko...

Če pa ste vidva za, se pa en dan zmenimo in oddirkamo kako, seveda če kdo od vaju zna postavit server, ali pa nas celo pelje več, vse honde na kup.. 8)

:shock: Lep skin :!:

PS: Če prov vidim, ker je na majhno napisano in ni lepo vidljivo, se mi zdi, da si napisal na štartno številko narobe link na naš portal (si pozabil -). Nisem pa 1000%, ker se res salbo vidi, če zumiraš......

Če se bo mAxL-u jutri dopadlo, tisto kar sem mu poslal na ZS, bo mogoče objavil uradno štartno tševilko.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...