Ale 472 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Play, jest bi tut hondo vozu. Če bomo skupaj v team-u bom jaz skin naredu :mrgreen: PS: Play, ti bom še enkrat PM poslal. Link to post
play 502 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Play, jest bi tut hondo vozu. Če bomo skupaj v team-u bom jaz skin naredu :mrgreen: PS: Play, ti bom še enkrat PM poslal. Tako smo pol že 3je in je mir, zelo sm vesel! Edin jaz bi dodal, lahko vozimo kot ekipa Playgame Racing imena al vas moti? Pa še ko bi skine dodal, lahko mal reklame delamo? Seveda če ste za!? Link to post
Ale 472 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Edin jaz bi dodal, lahko vozimo kot ekipa Playgame Racing imena al vas moti?...Seveda če ste za!? Ja, če bo sponzor kej prispevu pol me ne moti, če pa.....HECAM SE :mrgreen: Seveda sem za :!: Sam moramo se za skin zment, ker je tvoj predlog očitno že narejen. PS.: Play, a si zdej dobil moj PM? Link to post
play 502 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Ja bela honda je naret, po drugi strani pa če bi emla še mal rdečega, toliko bolje :mrgreen: Pm dobil-odgovoril. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Ekipa AK Elektrodekleva v postavi Jaka Dekleva in Jure Zupan, išče tretjega dirkača. Pogoj je da je hiter , ima voljo do testiranja in da dela hude setupe. Prednost imajo tisti ki so že vozili v sezoni 2008. Link to post
KRUH 5 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Zdej moreta najdet kakega, ki je tudi nekako povezan z vami Deklevci (magari Špelo; bo vsaj 1 ženska furala WTCC) PS: Ta skin si mi prov dopade!!!! REs, zewlo lwp!!!! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 Crap zamudu ... A bo še kdo vozu hondo? Da ne bom spet čist sam samcat v ekipi... Link to post
Mark24 0 Napisano June 11, 2008 Share Napisano June 11, 2008 jaz se tudi strinjam z imenom play. Jaz sn naredu en skin, sam nea vem če bo ti všeč. Ale pozdravljen med nami Hondovci. Letos bomo pa udarna ekipa. Upam, da bo avo konkurenčen, men sigurno bol leži kot lanski leon. Skin ti pa sendam na PM Link to post
Ale 472 Napisano June 11, 2008 Share Napisano June 11, 2008 Ale pozdravljen med nami Hondovci....Upam, da bo avo konkurenčen, men sigurno bol leži kot lanski leon. Skin ti pa sendam na PM Živjo Mark24! Kolikor sem testiral, tut men honda bolj leži kot lanska alfa. Dej še men pošlji skin. Link to post
play 502 Napisano June 11, 2008 Share Napisano June 11, 2008 B_U_R_I zate mi je ful žal, škoda ker ne mormo bit 4je..haaa Milsim da bomo mi 3je zelo lepo skupno delali, jaz sm 80% testiral zmer hondo in kr zase povem,da mi je najbolja, zmer jo lepo ujamem z svojimi nastavitvami, da bom pa hudičevo dobr pa dvomim, se pa trudim da bom zmer od 5 do 10 mesta, mnde bom Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 11, 2008 Share Napisano June 11, 2008 Mah, sej sm si sam kriv Ne spremlam foruma dost redno Bomo pa konkurenca en drugmu, tut to je neki. Še vedno pa iščem kakšnga sodirkača, k bi se s hondo podil v isti ekipi. Someone? Anyone? Link to post
Recommended Posts