Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

sm ĹĄel raj stran,kot da delam samo sranje, moj Äas ni bil 30, bil je 40, zdej ĹĄele 38, svaĹĄta res, sicer vozil sem vsega max 25krogov le te proge....sej bo nova sezona :lol::lol:

Nekak mi ne leĹži ta proga, bom probal dobit nekak 3 toÄke v 2h dirkah, ker Ma! voz tukaj res odliÄno in zna dobit 2x10 pik... No, morda ga bosta pri tem ustavila brata Mejak. Upam. ;)

Nekak mi nobena od teh mestnih prog res ne gre,... te proge so mi tako nedirkaĹĄke,... cudne,...

No bomo vidl Äe kaj izbolĹĄam vÄeraj je blo res porazno :)

• 2 weeks later...
Kdo bi danes postavil? Ruknemo ene WTCC87 :) Me je navduĹĄilo tisto vÄerej...

Äe bi blo od enen 9.30 ĹĄe jaz, ma noro je, res hudi bolidi, men je vĹĄeÄ ker ni tolko elektronike :lol::lol:

Danes pejte kres kurt, ne pa gume :lol:

Je zmoÄilo drva :)

off: pr nas so bli enen 4leta tako Ĺžleht, da so fantje ki so se matral z krsom,ga zlagal po cel mesec, falotje 1 dan prej zanalaĹĄÄ zaĹžgal....laugh.gif:lol:

• 1 month later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...