Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

kaj je blo noro;ma malu sm kvali zamudil; in sm sm en al va kroga treniga odpeljal; pa ĹĄe ni mi delall maual; mi je sm avtomatik brzine delal; ne vem zakaj; jaz sm kr ĹĄe z drugimi igral;ma do treh zjutraj;ma noro na kubike; me mal tipkovnica jajaca:::wink.gificon_twisted.gif:twisted:

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

...pa ĹĄe ni mi delall maual; mi je sm avtomatik brzine delal; ne vem zakaj;.

F6(al pa F5) mislim da je menjavanje med avtomatskim in rocnim menjalnikom

=D

drgac pa dans maĹĄ Äas da poĹĄtimaĹĄ vse nastavitve v igri... da ne boĹĄ pol ju3 spet kej javkal :D

;)

fajn je blo, ja :)

MA! in Denzy itak fino fino hvala obema na pomoÄi,sm vseen mogu sm 07 on line registrirat, pol mi je ĹĄele prelo 07 verzijo, non stop mi je 06 metalo,tam pa nism najdu serverja, ja itak ga ni,je bil pod 07, zdej res vem vse IN VSEM FINO HVALA, zakon ste, jaz pa totalno preseneÄen, sm nato odpeljaj vsja ĹĄe ene 12kom+ dirk, in zmer od 15kom sm bil nekje v sredino od 2 do 9 mesta, kr dobr furajo,sm vseen priÄakoval sm ĹĄe boljĹĄe,pa pomoje tisti ki so res dobri so v tistih zaprtih serverjih, mam prav?

poleg vsega bi vpraĹĄal, vi oz. se ne da da je nek vaĹĄ server, vaĹĄ napis geslo itd non stop na netu, da treniraĹĄ kadarkoli, da se skor en rabmo veÄ zmenit,sm vsak veÄere vemo da smo gor, pa vseen itak ej zakon da nas je vsak 5kom +++, madonca vsi dobr vozite, samo progo sm jaz sm ene 10x igral, max 15krogov, pa Ĺžal mi je ko sm tako v ovinek uletu, stisnem na bremzo in sm jo oÄitno preveÄ zahodu,sm naravnost+ĹĄe avto prvi konc uniÄu, spojler itd ,pa sm se cijazu do konca....

..ĹĄe ĹĄe, kdaj...icon_twisted.gif:twisted:

... da je nek vaĹĄ server, vaĹĄ napis geslo itd non stop na netu, da treniraĹĄ kadarkoli, da se skor en rabmo veÄ zmenit,...

server bo bolo treba plaÄati, za kar pa trenutno verjetno ni nihÄe zaineresiran

no, smo izjeme, ampak ok... mislim da smo ĹĄe preveÄ v zaÄetku da bi se za server menili, jih je itak polno na netu,

kar se tiÄe pa lige pa ne vem.. Äe nas bo preveÄ potem bo res potrebno kej v tej smeri razmislit...

drugac pa...

pojavi se v WTCC slovenija v steamu ali tukaj, napiĹĄi kaj, kje kdaj, pa se bodo interesenti pridruĹžili...

kot si pa Ĺže sam povedal je pa ljudi za dirke dovolj tudi na netu...

tak da... treniraj&tud ovinki bodo potem sami leĹžali v volanu (beri: ne bo veÄ potrebno prekomerno razmiĹĄlanje)

se morda danes celo vidimo...

ps: +1 za original v procesu

biggrin.gif

GL & HF

ja res, sam nism vedel, Äe imaĹĄ na pc naloĹženo 06 verzijo ,da lahko igraĹĄ 07 in 07 z 07 dvd-jem, ma ĹĄkoda se mi zdi,ker sm max 1 tedn prej nabavu 06,nato pa 07 org, pa vseen mam zbirko sovjih najboljĹĄih dirkaÄin ,GTR2,GT LEGENDS,WTCC 06,07 IN GT4 NA PS2, pa ĹĄe kej se najde...

zdej treba trenirat, Anderstorp je tako??

Kaj potem danes ponovimo. Jaz lahko server postavim po 21:30 prej nemore brat spi za na ĹĄiht do takrat:S. Pol pa gremo upam, da nas bo ĹĄe kaj veÄ kakor vÄer:) Äene lahko pa vkljuÄim ĹĄe bote.

mene danes en bo,se morm mal nadihat, ju3 pa sigurn, bote pomeni drugi al pc model vozila..?

Čisto tako mimogrede, če se bodo vsi oz. večina prijavili za sezono 08 z enim avtomobilom bomo to malo razbili, da bo zastopanih malo več znamk, tako da ne bo tako monotono kot sedaj (kar se tiče voznega parka)

Bomo dal custom race, pa dali igitu pa Ma!ju Minite :lol:

to itak,pa ĹĄe prvo gumo eno poÄeno :roll:laugh.gif...

sm obvezno pa avte iz 06 in 07, ker men vseen nekak honda sede najbolje..ne vem zakaj bolje vozm skor 25km manj moÄn avto....ker ne znam :twisted:

...bo treba uvest posebno toÄkovanje ĹĄe za Lacettije:D

a zdj k smo 1dan vozli s3lacetiji od 5 bodo pa kr vsi lacetije meli?

ka pa vem... sj vsak avto gre enako dobr.. vsakmu pa tud doloceni bol leĹžijo

mislim da so nekateri (honda sigurno) manj moÄni kot 07 avtomobili...

js mislim da z minijem vas pa nebi ujela, s ali brez prepiknjene gume :)

Ĺže tko sma mela kdaj pa kdaj probleme na cesti, z wtccji :)

sj bodo ĹĄe obteĹžitve,

pa skupine se bodo oz ekipe se bodo pametno razporedile... in bo to to :)

do takrat je pa ĹĄe kr slab mesec... tak da Äasa za predloge ĹĄe malo morje

grem trenirat anderstrop, z seatom =D

pa skupine se bodo oz ekipe se bodo pametno razporedile... in bo to to

Ja, prav imaš. Jst sm si zamislil, da na koncu predsezone potegnemo črto na sredini razpredelnice; tekmovalci uvrščeni nad črto izbirajo avte-moštva in svojega kompanjona v moštvu iz lestvice pod črto...

Samo tako bo imela ta sesoza kej pomena. Tisti ki se pa naknadno prijavijo in niso vozili so nekaki joliji :)

Ajde zdej pa skritizirajte :lol:

pa skupine se bodo oz ekipe se bodo pametno razporedile... in bo to to

Ja, prav imaĹĄ. Jst sm si zamislil, da na koncu predsezone potegnemo Ärto na sredini razpredelnice; tekmovalci uvrĹĄÄeni nad Ärto izbirajo avte-moĹĄtva in svojega kompanjona v moĹĄtvu iz lestvice pod Ärto...

Samo tako bo imela ta sesoza kej pomena. Tisti ki se pa naknadno prijavijo in niso vozili so nekaki joliji :)

Ajde zdej pa skritizirajte :lol:

bi blo zanimiv tko ja:D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...