play 502 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 a bi kdo Ĺže kej popoldne vozil? Js veÄ al manj nimam Äasa proti veÄeru veÄ sploh Pa dej tvojo Ĺže popoldne "zrihti" da boĹĄ mel zveÄer Äas. (HEC) Buri je opasn,lahko da ma dve, eno pop,eno zveÄer, kaj pa veĹĄ.... (ma jst pa Äez dan kr dobr,zveÄer pa slabi prehlajen,kr ne morm volana gont ) Link to post
Emilo 1 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 a dejmo pol zvečer kakšno odpeljat, jaz imam spet preveč časa Link to post
Killer_B 87 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 Ti si ĹĄtudent....ti maĹĄ vedno preveÄ Äasa Link to post
justmrw 0 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 ......a bo dons spet kej akcije? Link to post
mm46 11 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 nardim zdej al ob 21ih? server: slo wtcc trening geslo: sloracing Link to post
Emilo 1 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 Pa naredi practice, tam ob devetih bo pa itak quali... Da malo vidim kako vozite! Link to post
mm46 11 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 ob 21ih it is Edit: sm postavu...kej čez 21 pa začnejo q Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 a bi kdo Ĺže kej popoldne vozil? Js veÄ al manj nimam Äasa proti veÄeru veÄ sploh Pa dej tvojo Ĺže popoldne "zrihti" da boĹĄ mel zveÄer Äas. (HEC) Buri je opasn,lahko da ma dve, eno pop,eno zveÄer, kaj pa veĹĄ.... (ma jst pa Äez dan kr dobr,zveÄer pa slabi prehlajen,kr ne morm volana gont ) al bi pa ne gre to tko ma ne, Äez 10 min gremo mal Ĺžurat celo popoldne sm se pa po jajcih praskal k nism mel kej delat. Ti si ĹĄtudent....ti maĹĄ vedno preveÄ Äasa js sm tut ĹĄtudent pa velikrat nimam Äasa Äe ne druzga morm vedno na kak pir hodit Link to post
justmrw 0 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 .....mah naj gre nekam skoz mi grafična boota comp......k bo prava dirka bom comp v hladilnik postavu lol;), no saj Q, sm dobr odvozu ....dobr da je sm še ena dirka, za drugo sezono si bom treba nov comp umislit....Dej na sm en napiše kdo je opl zmagal na Race 1 pa Race2? Link to post
mm46 11 Napisano April 10, 2008 Share Napisano April 10, 2008 Tazadnje je zmagu R1 McBajs R2 pa MatejM jaz sm bil obakrat 2. Link to post
McBajs 8 Napisano April 10, 2008 Avtor Share Napisano April 10, 2008 Ta Macau je totalni zakon, če druzga ne pa non-stop upaš da ne bo guma počla vsakič k mal pošlataš škarpico Link to post
Killer_B 87 Napisano April 11, 2008 Share Napisano April 11, 2008 Hehe....ĹĄtart je bil super.....po 3. krogu pa sploh veÄ gum nisem imel....sm slajdal skoraj Äez vse ovinke Kaj se je pa na ravnini druge dirke zgodilo pa pojma nimam....en od Mejakov je bil za mano, potem mi je pa zaÄel volan opletat levo pa desno kot nor, tako da sem se komaj obdrĹžal na progi. Se mi je zdelo kot, da je bilo kar nekaj placa med nama...pa si me verjetno v rit butnu, ker sem kar naenkrat lovil avto. No ja....na koncu se je slabĹĄe tebi izĹĄlo DrgaÄ pa huda proga. Link to post
Ale 472 Napisano April 11, 2008 Share Napisano April 11, 2008 Men pa vÄeri ni in ni ĹĄlo. Delal sem take zaÄetniĹĄke napake, da me je blo kar sram. Na koncu ravnine 2x zaporedoma ful prepozno bremzal tko da sem ĹĄel sam naravnost. Za R1 tut izbral napaÄen setup tko da je bil skor vsak zid moj . Sem opazil, da bom moral ĹĄe velik delat na setupu. Tut kile se poznajo za veÄ kot 2 sec. na krog. Proga mi je sicer ful dobra, sam to ĹĄe ne pomeni da bom dober :wink: Na dirki bo treba zelo pazit na sotekmovalce, drugaÄe bomo k kugle za biljard tko da bo treba ĹĄe velik treninga. Link to post
McBajs 8 Napisano April 11, 2008 Avtor Share Napisano April 11, 2008 Meni se pa še ni zgodilo da bi na dirki naredil za cca. 2sek boljši čas kot na kvalifikacijah Link to post
Recommended Posts