Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

a bi kdo Ĺže kej popoldne vozil? Js veÄ al manj nimam Äasa proti veÄeru veÄ sploh :S

Pa dej tvojo Ĺže popoldne "zrihti" da boĹĄ mel zveÄer Äas. (HEC) :twisted:

Buri je opasn,lahko da ma dve, eno pop,eno zveÄer, kaj pa veĹĄ....

(ma jst pa Äez dan kr dobr,zveÄer pa slabi prehlajen,kr ne morm volana gont :lol: )

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

a bi kdo že kej popoldne vozil? Js več al manj nimam časa proti večeru več sploh :S

Pa dej tvojo že popoldne "zrihti" da boš mel zvečer čas. (HEC) :twisted:

Buri je opasn,lahko da ma dve, eno pop,eno zvečer, kaj pa veš....

(ma jst pa čez dan kr dobr,zvečer pa slabi prehlajen,kr ne morm volana gont :lol: )

al bi pa ne gre to tko :P ma ne, čez 10 min gremo mal žurat :P celo popoldne sm se pa po jajcih praskal k nism mel kej delat.

Ti si študent....ti maš vedno preveč časa :D

js sm tut študent pa velikrat nimam časa :) Če ne druzga morm vedno na kak pir hodit :P

.....mah naj gre nekam skoz mi grafična boota comp......k bo prava dirka bom comp v hladilnik postavu lol;), no saj Q, sm dobr odvozu :D

....dobr da je sm še ena dirka, za drugo sezono si bom treba nov comp umislit....Dej na sm en napiše kdo je opl zmagal na Race 1 pa Race2?

Hehe....ĹĄtart je bil super.....po 3. krogu pa sploh veÄ gum nisem imel....sm slajdal skoraj Äez vse ovinke :D

Kaj se je pa na ravnini druge dirke zgodilo pa pojma nimam....en od Mejakov je bil za mano, potem mi je pa zaÄel volan opletat levo pa desno kot nor, tako da sem se komaj obdrĹžal na progi. Se mi je zdelo kot, da je bilo kar nekaj placa med nama...pa si me verjetno v rit butnu, ker sem kar naenkrat lovil avto. No ja....na koncu se je slabĹĄe tebi izĹĄlo :D

DrgaÄ pa huda proga.

Men pa vÄeri ni in ni ĹĄlo.

Delal sem take zaÄetniĹĄke napake, da me je blo kar sram. blush.gif Na koncu ravnine 2x zaporedoma ful prepozno bremzal tko da sem ĹĄel sam naravnost. Za R1 tut izbral napaÄen setup tko da je bil skor vsak zid moj :lol: .

Sem opazil, da bom moral ĹĄe velik delat na setupu. Tut kile se poznajo za veÄ kot 2 sec. na krog.

Proga mi je sicer ful dobra, sam to ĹĄe ne pomeni da bom dober :wink:

Na dirki bo treba zelo pazit na sotekmovalce, drugaÄe bomo k kugle za biljard :lol: tko da bo treba ĹĄe velik treninga.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...