Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

vsa teĹžava je pr meni, v prvi dirki da sm kot kolesa prevÄ nastavil, prevelik kot, namreÄ mislil sm si ,da se gume nerabijo tako kot na suhem,pa se zelo podobno ali enako, v 2 dirki sm anstavu kot dosti manuj sm za dirko in se je avto obnaĹĄal solidno celo dirko, sicer na hitr reÄeno sm z hondo zelo zadovoljen,pa sm zato,ker je edini avto,katerega sam nastavim ++da so mi nastvitve zelo solidne, z drugimi avti sm zgublen,ker pĹĄravim,da hondo imam zmer trĹĄo nastvljeno,kot Lacetija in meni to v doloÄenih krogih v dirki zelo odgovorja,ne reÄem zadne 2 kroga, tam zaÄnem celo 1s na krog zgublat,treba se bo ĹĄe igrat,sm je pa lovski BH wet res, mala napaka in si na ĹĄikani tarvi, jaz sm bil kr ene par x, res ni lahko! :!:

Bo dans kaki trening? bi se vam malo pridruzil :)

si ti en drifter aaa :oops:cool.gif

dobr bi blo,sej vem da ni na izi, en dan doreÄt in se zment server trening ob 8.00 ali 9.00 i basta, men je blo vÄer mal Ĺžal, smo vozili,dva pa ĹĄe na drugem serverju, res ĹĄkoda ne,bi nas blo pol 9 al 10 celo,ĹĄkoda :wink:

Trebalo bi kak uradni trening

kaj uradn trening... sam zmenit se je treba, pa preverit forum, to je vse

enostavno: tisti ko gre vozit, ali pa ko bi vozli naj napiĹĄejo ime in password serverja,

in se ga tu objavi pa pride kdor pride in pol akcija,..

vse kar je potrebno je pogledat na forum Äe je Ĺže kdo naredu server, ali pa ĹĄe bolje se v steam pod friends upraĹĄa tiste ki so v igri Äe je server Ĺže...in se izmenjajo podatki, in akcija

in to je vsa umetnost

:mrgreen:

danes zveÄer [27.03]

urnik

20:00 qualy

20:30 race1

20:45 race2

21:05 qualy

... race1

...

sn: sloWTCC trening

pw: sloracing

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...