Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Jaz tudi napovedujem odsotnost. Razlog je finale Nadal-Djokovič ob sedmih in dvomim, da se bo končalo do devetih. Če pa je v planu ekspresen dvoboj, bom poskusil priti odpeljat finale sezone Link to post
Jure Skraba 8 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 tenis je za babe Like. Link to post
Killer_B 87 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Matr....Macau je finale WTCCja .... najboljša dirka.....vi pa ne pridete, ker mate opravke, tenis, menstro, itd. Pussiji! 1 1 Link to post
denis 38 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Lej že ceu vikend delam pofukane seminarske pa morem še 1 narediti Link to post
PEK 2 291 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Tudi Murn sporoča odsotnost od dirke. Link to post
Ale 472 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Murn? A ne bo branil 3.mesta v skupnem seštevku? Link to post
MatejMejak 11 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Sporočam odsotnost od dirke zaradi vročine Link to post
Killer_B 87 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Lol Mejak ... lepo se pozdrav Hm....a ne bi dirke prestavli za en teden.... pa da zajebemo vse te k glupe izgovore pišejo? Pa da vidmo kaj se bodo zmisnli naslednji teden Link to post
PEK 2 291 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 upam da tadrug mejak nima vrocine... Link to post
noth 3 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Tudi jaz se odjavljam od dirke. Razlog je šola in šiht, zaradi katerih ni blo časa za treniranje. No, par krogov je blo, samo nimam želje po kakšnem 5s zaostanku na dirki. Pa dobro dirko. Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Srečo ostalim desetim ki dirkate..haha Link to post
Killer_B 87 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Q: 2. mesto .... Glavač! Srečko.....10 metrov pred ciljno črto mi zamenja session z -0.5xx R1: Vozil za Glavačem, zaradi stalnega odbijanja od sten, je bil avto na koncu hitr kot smreka v gozdu. Končal na drugem mestu. R2: Oba z Glavačem sva očitno preveč trmasta, da bi popustila. Na mojo nesrečo sem bil jazst na zunanji strani in kmalu po tem v ograji. Hotel iti v boxe popravit avto ampak nisem našel vhoda. Naredil še en krog, tokrat našel vhod ampak mi je nekako spet ratalo pridt na progo in ne v boxe. Potem sem pa obupal. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Q: Lahko bi bilo boljše - v Practice sem peljal že boljše čase, ampak vseeno dobro izhodišče. R1: Polom. V prvem zavoju prepozno zaviram, nabašem bando, polomim spojler in tako vozim s sekundo ali več slabšimi časi na krog. V zadnjem delu ugotovim, da mi bo zmanjkalo bencina, zavijem v bokse, kjer se nič ne zgodi in na koncu ciljne ravnine parkiram in zaključim dirko. Na srečo, je bilo kar nekaj odstopov, zato P9. R2: Še večji polom. Začnem dobro, pridobim nekaj mest, po odstopu Vedrana pridem na P6 in tako vozim do zadnjega kroga. Tokrat vidim, da mi bo z bencinom zneslo, vendar v tistih "tricky" zavojih prepozno zaviram, nabašem železno ograjo in "Race over - damage inrepairable". Še pogledam, kako ostali zaključijo dirko in spet P9. Dober začetek, vendar precej klavern zaključek zadnje dirke. OK, nekaj točk bo še padlo, zato upam na P14 v prvenstvu. Konec koncev, eno mesto višje kot prejšnjo sezono. Link to post
Mai 134 Napisano April 3, 2011 Share Napisano April 3, 2011 Q: sestavil srednje dober čas, malo bi se še dalo, a me je Jerman znerviral v 1/3 in nisem se zmogel sestavit nazaj da bi odpeljal clean krog... P5 R1: startal katastrofalno, in P9. zaplet konec ravnine se je obrnil meni v prid in uspel sem se zalepit za Mejaka ki je bil mislm da P5... vse do konca prehitel Sostra, ki je naredil napako in predru gumo. Praktično nemogoče je bilo priti mimo Mejaka, saj je vjugal sem in tja... V L9 sem malo trše poizkušal in skoraj uspel a je bilo le za P4. Wiiii, in P3 v skupnem točkovanju.. R2: super štart in nekaj dotikov, slaba sprememba avta pa je botrovala da nisem bil tako hiter in se kmalu začel dotikati ograj, kar je dodatno pokvarilo aerodinamiko... na koncu sta se zapletla še Kurent in Glavač in uspel sem v zadnji ravnini priti na P3... Čestitke Glavaču za P1 v Drivers Championship, Bravo tudi Rocket Racing Teamu, ki je skupaj zdržal in obdržal P1 v Teams Championshipu! skoda ker vas ni bilo več, malo sem upal tudi na dež, aaaa... je vseeno zdržalo sonce Link to post
Recommended Posts