tifos 1 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Q: Prčakovano zadnji. Brez treninga pač hitreje ni šlo. Največ sem izgubljal v šikani. Groza me je pospeševanja z nje. R1: Takoj po štartu sem prilezel na 11. mesto. Opazoval sem kaj se dogaja pred menoj in za menoj, ko sem v enem izmed krogov naredil majhno napako. Med zaviranjem sem zapeljal preko roba steze na travo. Posledica je bila izlet s proge in izguba nekaj mest. Na koncu P14. R2: Dirka sezone! Super štart, z nekaj manevri sem uspel mimo nekaterih, ki so se zavrteli oz. zapletli in konstantna vožnja do cilja. Nekaj krogov sem vozil celo na P1 med privatniki. Poskušal sem obdržati pozicijo pred Erženom, vendar je bil Tomaž hitrejši, zato se mu tudi nisem mogel upirati. Na koncu končal v točkah na P7 oz. na P2 med privatniki, kar je moj najboljši dosežek sezone. Kljub slabemu začetku, sem bil na koncu kar zadovovljen. 1 Link to post
MirO 67 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Q:pričakovan čas glede na trening. R1:Dober štart in prvi krog to je pa tudi vse kar se splača povedat od prve dirke. R2:Še en dober štart vendar zaradi mojih napakic izgubljam mesto za mestom(Apat,Marko Novak,Šoster,pa še kdo bi se našu)vendar presenečenje na koncu in v zadnjem krogu iz P5 prletim na odlično P2 seveda zaradi napak pred menoj vozečih(sekanje,itd). Uspešna dirka za mene kaj naj druzga rečem :wink: Link to post
jero950 16 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Prvič letos na dirki manj kot 20 voznikov,očitno je recesija udarila tudi tu Q.Nič kaj posebnega več kot 14 ni ratalo R1:Štartal slabo in v prvi šikani biu zadnji a zaradi napak in nekaj prehitevanj prišu na skupno 10. R2:Spet štartau slabo in se prebijau naprej 2 krat sem dobiu opozorilo in zato sem paziu na kazen Z Denisem sva zadnje kroge mela lepe borbe a ni šlo.Pohvale Denisu in zmagovalcem. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Istanbul Ime: Istanbul Speedpark Lokacija: Istanbul, Turkey Dolžina kroga: 5.333km (2 x 10 krogov) Dirka 20.3.2011; 21:00 Lanski rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Probal, nevšečno! Vsa bremzanja po klancu navzdol... proga kar prosi, da s toliko kg letiš z nje In itak mam težave na dirkah z gripom... vsaj v primerjavi s tovarniškimi raketami. Imola - zaviranje v predzadnji ovinek sem bil "sitting duck" Ko sem videl lanske čase, sem mislil, da je super. Potem sem pa videl čase kvalifikacij in sem šel nazaj na Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Q: ok R1: dober štart, potem pa bolj nezanimiva dirka R2: po štartu prišel na 1. mesto, katero sem držal nekaj časa. Potem sem padu na 3. mesto, ko sem se boril, da bi ujel Apata. V enem krogu pa me je na zaviranju naenkrat zavrtelo in zgubil sem vse možnosti za zmago. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Istanbul je super proga. Upam samo, da mi bo uspelo kaj natrenirat in da ne bo tako kot v Imoli. Jeez. Link to post
Killer_B 87 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Načeloma je Istanbul dobra proga....problem zna bit to, da ima veliko ravnin in po njih ostra ovinke, mi pa vsi vemo kako potrpežljivi so vozniki za tabo na sloracingu Link to post
PEK 2 291 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Spet ne bo 0 treninga, ker sem na smučanju ta teden. Upam pa da bo sreča tokrat na moji strani, da ne zajebe spet igra vsega, kot v Imoli. Link to post
nikica23 1 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Istanbul progo si moraš dol potegnit od kod? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Je že v igri (glej 2006 proge). Link to post
nikica23 1 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Hvala, glih sem mislo iti zbrisat post, ker mi je kliknilo da pa bi mogoče blo pod 2007, 2006 proge Link to post
MitjaP 2 Napisano March 10, 2011 Share Napisano March 10, 2011 Očitnu men ta špil ne bo delav...sem zbrisal use in nanovo posnel pa še zmeri nič! Link to post
Recommended Posts