justmrw 0 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 A se lahko tudi jaz udeležim treninga, dons sm si špil snel pa mal prej sem prijavnino poslow zdej pa ne vem če se lahka tud jst udeležim današnjega treninga? Link to post
bremzy 0 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 Ime serverja: SLO WTCC pwd: pazinakamen zdaj! Link to post
justmrw 0 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 ....lol , spil mi yablokira po kvalifikacijah hehe;). drgač pa za prvič mislim pa da sm kr dobr cajt odvozu 1.37.7 pa še par stotink.....hud špil;) Link to post
Killer_B 87 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 Gremo potem rajĹĄ tako nardit, da vsak k hoÄe zamenjat avto, mora dostavt gajbo tistim, ki so ta avto Ĺže prejĹĄno sezono imeli Bova jst pa McGoga Äist pijana. Link to post
Mai 134 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 ....lol , spil mi yablokira po kvalifikacijah hehe;). drgaÄ pa za prviÄ mislim pa da sm kr dobr cajt odvozu 1.37.7 pa ĹĄe par stotink.....hud ĹĄpil;) a na Race2 si pa pozabu? it was fun sm pridobil tistih nekaj sekund ko sm zaostajal drgaÄ pa.. velik bo ĹĄe dela tukj Link to post
JeZn 120 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 Mark zdej ne vem al si ti tko slab tu al pa jst tako dobr Celo sezono te sploh nism videl, zdej te pa v auspuf gledam... Super je blo prvo dirko vseh 10 krogu, pa drugo zadnje tri ... Link to post
mm46 11 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 Jaz bom mogu še mal poštimat avto kr mi na 2 ovinkih stalno rit odnaša... sm pa mislu da bom več zaostajal za bolšimi Link to post
Mai 134 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 Mark zdej ne vem al si ti tko slab tu al pa jst tako dobr Celo sezono te sploh nism videl, zdej te pa v auspuf gledam... Super je blo prvo dirko vseh 10 krogu, pa drugo zadnje tri ... si imel kile? v r2 sem pridobil 40 sekund na vas... mislim da mi kr gre... ne pravim pa da obvladam bomo vidli v nedeljo Jaz bom mogu ĹĄe mal poĹĄtimat avto kr mi na 2 ovinkih stalno rit odnaĹĄa... sm pa mislu da bom veÄ zaostajal za bolĹĄimi dobiĹĄ ĹĄe 10kg zaradi pristopa sred sezone,.. ampak mislim da ti kar gre fajn trenirajte... gl & hf Link to post
justmrw 0 Napisano March 20, 2008 Share Napisano March 20, 2008 justmrw je napisal/a: ....lol Very Happy , spil mi yablokira po kvalifikacijah hehe;). drgač pa za prvič mislim pa da sm kr dobr cajt odvozu 1.37.7 pa še par stotink.....hud špil;) Ma je napisal/a: a na Race2 si pa pozabu? Smile it was fun sm pridobil tistih nekaj sekund ko sm zaostajal Very Happy drgač pa.. velik bo še dela tukj Smile Nisem sploh vedu da lahk pridem na race 2, ker nisem mogu pridet nazaj v spil noter sm obupal Link to post
JeZn 120 Napisano March 21, 2008 Share Napisano March 21, 2008 @Ma! Jep, bil sm redy to race. 40 sec ? Glede na rezultate kvalifikacij zadnjega BH predsezone, bi ti s kilogrami zasedel tretje mesto, am kr na drugem bi ostal Zdej da vidimo sam kaj še igi skriva Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 21, 2008 Share Napisano March 21, 2008 o fak. kok bom slab na tej dirki sploh ne vem, Äe Äm pridt Link to post
Recommended Posts