mAxL 1 106 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Tudi letos nimamo sreče s temi serverji Kljub odlični VPS konfiguraciji in dobri liniji so še vedno problemi. Nevemo ali je to posledica novih prog ki so bile narejene za RACE On, glavnega serverja simbina, vpi**i net code ali pa je naš server preprosto predaleč lociran. Skratka naslednjo dirko Imolo se vozi še na tem serverju, zadnji dve dirki pa se bo zaradi poteka najema serverja odpeljalo na makedonskem serverju. Za naslednjo sezono pa upamo da simbin izda novo igro, z še boljšo netkodo...mi pa bomo probali poiskati en server, ki bo bližje Sloveniji (nemčija,...) Link to post
PEK 2 291 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Kje pa je naš server? U moravčah? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Jaz močno upam, da je bila težava samo s to Laguno Seco, ker kakih večjih težav nisem opazil, razen v Okayami. Bomo vidl. Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Q: dobra 2-3 kruga i jedva sam uzeo pole Race 1:Los start ali sam uspio izbjeci kontakt u turn 1,kasnije borba sa Mejakom i cestitke kako je kontrolirao bmw na stazi koja ne dobra za bmw,kasnije sam imao kontakt sa Mejakom i ovim putem mu se izvinjavam,poslije toga sam imao odlicne borbe sa Glavacem,ali kao i uvijek do sada moj Seat TDI popusta u zadnjim krugovima i finish na 4 mjesto. Race 2: Katastrofa Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Zadnje čase opažam povečano število nepotrebnih, zmanipuliranih prijav in prijav zaradi osebnih "zamer" En pomemben člen, ki ga ne upoštevate pri prijavah: 1. Situacija naj bo konkretna in ki je vplivala na končni rezultat (prosim da ne pišete za vsak dotik). Včasih se je pisalo prijave za konkretne nesreče, sedaj se piše vse skupaj že za vsak dotik...kar nam jemlje dodaten čas, ki bi ga lahko porabili druge Vse skupaj je ratala že loterija; "bom spisal, pol pa bo če bo". Da bomo naredili tole loterijo še bolj realno, bomo dodali, da lahko vložek tudi zgubiš...ker tako pač ne gre več naprej. To je WTCC serija, ne pa jokanje za vsak dotik (do ene zmernosti). Na tokratni dirki bodo kršitelj kaznovani samo z opozorili, v kolikor se bo vse skupaj še stopnjevalo pa še kako drugače. Nasprotovanja bodo zbrisana, tudi če greste po vzoru afriških držav 1 1 Link to post
zokid 772 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Zdaj pa napiši prijavo če upaš :D [krniki] Link to post
igi 51 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Q: Glede na trening (začel eno uro pred dirko) odlično, PB poboljšal za sekundo, pa še sem mel par desetink če bi jih sestavil skup! R1: Sem mislil da sem dobro štartal, a so me avti kljub temu kar prehitevali. Večino dirke vozil okrog 9., 10. mesta. Enkrat sem se zapletel z Mejakom, ki se mi je po kratkem lagu znajdel ob boku ob najbolj neprimernem trenutku in me butnil v pesek. Ni njegova krivda. R2: Začel dobro, bil že na 6. mestu, a sem po boju z nevem kom že potegnil kratko in padel precej nazaj. Potem še komolčenje Apata, tako da sem na koncu pristal skoraj na začelju deseterice. Na obeh dirkah mi je špil tudi zatrokiral za ene par sekund, tako da sem tudi tam nekaj izgubil. To se mi je dogajalo lani, zdaj pa že kar nekaj časa ne, tako da ne vem kaj je spet to Škraba, ti pa kr dobro motaš, še za kvalifikacije se mal bolj zbrat pa bo Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Saj normalno da so prijave in tudi prav je da so napisane, ampak nekatere so pa res presegle vse meje. Tako, da je bilo malo čistke Link to post
KiWi 0 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Q: Dober čas vendar bi lahko dosegel še boljšega. Na predkvalifikacijah je bil pod 1:33 kar bi zadostovalo za P1 med privatniki. Tako je bilo pa le P3 med privatniki. R1: Dobra dirka. Nekajkrat me je zmotil lag (tudi določene nesreče so bile zaradi tega). Končal sem na dobrem P2 med privatniki. R2: Zelo dober štart. Takoj mimo konkurence nato pa smola v T1. Nesreča in izlet v pesek. Nadaljevanje iz zadnjega mesta ter počasno prebijanje naprej. Tudi tukaj je večkrat zafrknil lag. Link to post
jero950 16 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Proga čez lužo Alfi ne ustreza povrh usega sem obe dirke vozil z sesutim vzmetenjem zaradi grobe vožnje nekaterih. Q:Probal vse živo z nastavitvami a več kot 17 ni šlo.Kile se pri Alfi čutijo in to je problem. R1:Začeu dobro in bil celo 12 a kaj ko z uničenim avtom več kot 17 na koncu ni šlo. R2:Spet dobro na štartu in nas je blo kar nekaj v stalnih borbah,tudi ta dirka ni šla brez prerivanja, in posledica spet razbit avto.Na koncu 15 bi lahko blo boljše. Link to post
MirO 67 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Ko sem naslednji dan opazu kje sem ga usra.. mi je blo vse jasno zakaj takšen slab rezultat,ker vem da sem na tej progi imel boljše čase na oni dirki k smo jo pol prestavl, vozil sem namreč na setupu k sem ga naredil za Makedonski server ,ko smo meli oni dvoboj MVR vs Sloracing,tm smo bli pa brez kil,in se je orng poznal,predolge prve 3 brzine zato sem pogoru na obeh štartih. Q: imel sem že 0,7 sek prednosti po drugem merjenju umesnega časa,vendar naredil pol napako in vso prednost izgubil,tko da sem ostal tm na 9.mestu in kaj čmo ,tud to je vredu saj ne mormo bit vsi na poole. R1: Kr dobr sem se držal,no na koncu me je pa v zadnem krogu prehitel voznik brez dodatnih KG in to je to. R2: Verjetno bi blo boljše,če se ne bi z Apatom zahaklala in sem poletel prek sipine direkt v Mejaka(sprejmi opravičilo,ker res nisem mogu nč)in nakonc nekako z polomljenim avtom prikrižaru na 6. mesto. Lahko bi blo boljše pa vseeno zadovoljen. Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Q: lahko bi blo bolje, sam slabo niti ni blo R1: dober štart me je ponesu na 1. mesto. Nekaj časa sem še zdržal, ko me je Kralj v predzadnjem ovinku taknil in me je zavrtelo v pesek. Po tem sem se vrnil v dirko na 11. mestu. Nekaj mest sem pridobil sam, nekaj na račun napak drugih, nekaj pa na lag. Končal dirko na 6. mestu. R2: dober štart in spet prvi v prvi ovink, kar pa se ni izkazalo za kar sem upal, potem ko me je zabil en s hondo, ki je priletel čez pesek. Po tem se poskušal še malo vozit vendar sem kmalu ugotovil, da nima smisla Link to post
tifos 1 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Q: P18, več niti nisem pričakoval. R1: Problemi s pregrevanjem gum so me pripeljali do 14. mesta. R2: P16, lahko bi bilo boljše. Po trku sem izgubil voljo in sem do konca samo še skušal zadržati mesto. Link to post
Recommended Posts