noth 3 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Jz moram pa na žalost sporočit, da mi ne bo uspel pridt na dirko danes, ker me ne bo doma. Mal mi hodi narobe, ker se je ta dirka prestavla. Ampak, nimam kaj zdaj. Dobr se mejte! Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: Osebni pb, dovolj za prvo mesto med privatniki in P12 skupno iirc R1: Dosti kontaktov, dosti laga. Na koncu P1 med privatniki. R2: Tokrat sem imel več sreče na štartu in v krogu dveh sem kar naenkrat bil na 5. mestu in se spogledoval s 4. Nato pa serija manjših napak in izguba par mest. Konec dneva, skupno 8. mesto in nekaj osebnega zadovoljstva Link to post
Maranello 28 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: jah kaj boljšega ni za pričakovat glede na št. treningov.. R1: z "glavo skoz zid" štart in sem se zavrtel na pesku.. potem sem nekje v 7 krogu prekinil R2: zelo dober štart, pridobil kar 6 mest, potem manjše napake in sem samo počasi prijadral do konca kot zadnji Link to post
JeZn 120 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Lepe dirke, žal je spet blo kar nekej laga. R2 sem zadnji krog kr nekaj časa vozil celo sam Sori Jermanu in Križniku za R1, kr na enkrat sta se znašla pred mano ko je zalagalo. Oprosti tudi Selčan za R2 v Crokscrewu sem probal tam, kjer se ni dalo. Sicer se pa s tabo nikjer ne da prav dobro, ker odlično zapiraš, kje tudi na meji... Tolk za zdej, za rezultate in poročilo pa enkrat do srede. Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: Pač bol kot ne sem treniru in se pripravlju na dirko. R1:Dobr štart potem pa 3 kamikaze nardijo celo štelo in jih dobim po p****. Potem pritiskam na polno v upanjo da bi pridobil kakšno mesto vendar ostanem na 18. R2: Dobr štart in pridem na P12 nakar Golobič naredi napako in pridobim mesto. Nekaj časa vozim na 11 nakar me mislim da Prezelj/Zupan(pač črno zelena honda) nažge in izgubim 4 mesta, ki pa jih že čez 3 kroge pridobim nazaj zaradi trčenja. Zopet sem na poziciji 11 kjer me zasleduje Zupan in zadnjih par krogov je pravi boj za preživetje, napake se vrstijo, avto je težek in gume so proti koncu, na koncu kljub napaki v zadnjem ovinku zadržim pozicijo, vendar je šlo za mišji k****. Tako da tale vikend niti ni bil tako slab. :wink: Link to post
denis 38 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: solidno 15P. R1:Štart soliden. Potem sem izgubil par mest in se peljal 19P.katastrofa R2: Soliden štart. na koncu sem imel srečo da so 3 zapeljali pesek in končav na 15P. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Rezultati: Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Killer_B 87 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: Drugi čas.....vendar v prvem sektorju pri vseh 3 dodatnih poskusih -0.2. Nikakor mi ni ratalo ta čas obdržati do konca. R1: Slab štart....kr naenkrat vsi mimo mene. Nakar se ustalim na 4. mestu in čakam. Kmalu se zavrti Mejak in s tem upočasni še Vedrana in Glavača. Pridem na 2. mesto za Glavača. Kmalu me Vedran prehiti (tako da me butne v rit) in me prestavi direktno pred Apata in Šoštra(?). Tukaj so se bili hudi boji, oba sta me že prehitela, vendar mi je uspelo priti mimo. V nadaljevanju dirke sem pobegnil Apatu in začel zasledovati Glavača in Vedrana, ki sta bila počasnejša zaradi medsebojnega zapiranja. Proti koncu je Vedran napravil napako in prišel sem za Glavača, kjer sem do konca tudi ostal. R2: Štart v redu, v prvem dvojnem ovinku sem šel po notranji strani in pridobil kar nekaj mest, vmes pa sem nasadil črno hondo (Šošter, Mirko), kar se mi je zdelo čudno, ker sem bil dovolj za njim, kar naenkrat pa se znajdem skoraj sredi njegovega avta. Nekje na sredini dirke mi je vse skupaj poskočilo in me prestavilo par metrov nazaj (sinhroniziralo je lag). Vozil sem za Kurentom na 2. mestu, vendar sva se na koncu kroga narobe razumela in s tem Glavaču podarila 1. mesto. Kurent me je hotel spustiti naprej, jst pa sem čakal njega in šel na široko. Glavač je to takoj izkoristil Link to post
Ale 472 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: V prvi polovici kvalifikacij odpeljal kar dober krog...bil sem nekje okoli P9. Pol sem pa skoču na WC in prišel nazaj ko je blo do konca še dobrih 8 min. Odpeljem iz boksov in po enem krogu ugotovim, da me je diskonektal. Ko sem ponovno prišel na server sem takoj upozoril, da nimam nastavljenih kg. Do konca pa še 4 min. Pol sem pa brez kil odpeljal odpeljal še en hiter krog in dosegel čas za P2. R1: Med čakanjem na dirko sem še nekajkrat opozoril, da nimam kil, sam jih do štarta nisem dobil. Dirko sem začel zelo slabo in hitro padel na P9. Večino dirke sem porabil, da sem pridobil nekaj mest, ki sem jih v zgornji šikani spet zapravil 2 al 3 kroge pred ciljem. Do konca dirke se mi je uspelo prebit do P7. Vem, da ni blo ravno fer do ostalih ker sem vozil brez obtežitve in mi lahko rezultat tut brišete, če se bo vodstvo prvenstva tako odločilo. Se je pa avto peljal ful slabo, ker setup ni bil prilagojen teži avta. R2: Štartal bolje kot v R1 ampak me je Vedran zaprl in mal porinil v zid na levi...Tako sem zgubil še 2 mesti. Čez nekaj krogov se po napaki drugih prevzel vodstvo in ga po enem krogu tut izgubil. Pol sta šla mimo še Glavač in Mare Novak, nekaj krogov za tem pa še Apat, ki pa sem ga prehitel nazaj. Nekajkrat se mi je že zelo približal, sploh v zadnjem krogu, a sem ga uspel zadržati za seboj in končal sem na P4. Link to post
zokid 772 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 (urejeno) Q: Lako bi bilo bolje ampak je bil cas kar zadovoljiv! R1:Štart z 20 pozicije je bil kar dober in sem takoj napredoval na 17 mesto nakar me v 2 ovinku Denis nabije z polno močjo im mi zjebe celotno zadnjo premo, da se pa to ni dovolj prileti Šeruga kljub rumeni zastavi z polno močjo v moj prednji del tako da poškodovana še prednja prema! Vožnjo nadaljeval do konca, čeprav je vsaki ovinek bil posebni izziv, ker avto je bil nevodljiv! Dirko končal na 20 mestu! R2: Slabši štart posledica slabe volje iz R1, nato pride ubadanje z Šerugo, ki misli da je menjavanje linije oz vijuganje po cesti in rinjenje v zid dirkanje , zaradi napak drugih iztržil P17! Slab konec tedna, malo zaradi kil in avta ki mu očitno ne ležijo hitre proge, ter tudi ogromno smole! Uredil February 28, 2011 - Matjaž Murn SLABE IZKUŠNJE Z DIRKAČI PRIJAVI KOT INCIDENT!!! 1 Link to post
Mai 134 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Q: nisem spravil pravega hitrega skupaj, in zopet bil najhitrejši ko je zmanjkalo časa :/ mislim da mi je uspel P9. R1: startal dobro in se prebijal poasi naprej, po nekaj napakah in izletih končal na P5. R2: še bolši start, bil vzporedno z Mirkom, ko je zapeljal pred mene in se zavrtel ter izbil Mateja Mejaka, nadaljeval na p2 z dobrimi boji z Kurentom prve 3 kroge. na koncu me je Vedran izbil in zgubil sem veliko mest. uspelo prehiteti Eržena in oba Knight Racing Seata, ter na koncu tokrat zaključiti za Kurentom zopet na P5. pričakoval več, a na koncu vseeno premalo... Link to post
mm46 11 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Q: na koncu sestavu en soliden krog za p7 R1: vožnja s precej malimi napakami, ko mi v 5. krogu kr naenkrat vse avte nakam prestavi in končam v pesku zgubil nekaj mest, mal pred koncem še spin in odlično p11 R2: v prvem ovinku me nekdo skor na bok zvrnu, spet zarad laga, ker v replayu ni bilo nobenega kontakta Link to post
PEK 2 291 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Q super 4.mesto R1: nekaj sreče in izognil sem se napakam vseh, končal na 1. mestu. Imel hude boje z Vedranom, ki pa je naredil mnogo napak,... ni bil ravno njegov dan... R2: Spet super brez napak, uspel prehiteti vse. Hude borbe z Markom Novakom, na koncu pa spet Šošter mimo v zadnjih krogih... prov jezen sm bil kako se mi proti koncu lahko tako pribliza in obide, zgolj ena majhna napakica v zadnjem ovinku je bila dovolj. Je pa tud men parkrat zalagal z ustavljenimi avti na stezi v R2, za R1 nevem, ker nisem mel nikogar pred sabo. Srednje zadovoljen z vikendom... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Janko, srednje zadovoljen? Bil si P1 in P2, sej dost bolš pa že ne moreš Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Lahko si obakrat prvi, ampak zgleda da za slovence res velja da nimajo nikoli dovolj..nenasitni požrešneži smo Link to post
Recommended Posts