Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

hja,

predkvalifikacije so že bile v četrtek, sicer še niso pobi uspeli uploadat situacije glede časov,

tako da... so vsekakor uvrščeni že vsaj 3 privatniki, ki se jih spomnim da so bili na predkvalifikacijah,...

kje ste ostali tavali pa ne vem...

morem pa prežlja in križnika konkretno pohvalit, in jima obema čestitat za fenomenalno vožnjo na dirki po kvalifikacijah.

izredno konstantna vožnja, veliko prehitevanj in velik smisel za zavedanje avtomobila in okolice.

super!

kar tako naprej,...

bi se marsikdo lahko po vama zgledoval :D

Ja super in zelo razgibana dirka je bla [it] sem bil zadn, nasledn krog pa že prvi... pol pa spet dol po lestvici :D

Bi pa prosil, da se na teh uradnih predkvalifikacijah, če že ne vedno, uporablja pitlimiter in se vozi znotraj črt za bokse (za to sicer nisem prepričan, če se kdaj prekršilo al ne).

Ni bilo problemov zaradi tega, je pa to potrebno upoštevati in je (vsaj meni) moteče. :wink:

Ja zadnjič smo se lepo boril. Tiste privatne hondice so imele nekako isti pace kot Apatov in moj Volvo... tko da je blo res zanimivo se borit z vami. Kot je ze mark povedal, obnašanje na progi je blo res supr, nič brezveznih dajvov itd. :)

Danes ne morem trenirat spet nič, tko da hvala bogu da sem vsaj tisto speljal v četrtek... upam samo da ne bo kdo spet v zadnjih krogih 1sec hitreje vozil lahko... :P

• Downvote 1

hja,

predkvalifikacije so že bile v četrtek.........kje ste ostali tavali pa ne vem...

Sprašujem, ker "doma1" pc ne zmore poganjat Race, "domov2" pa grem danes popoldan in ne vem če bom utegnil do sedmih. Oh well, saj je samo igra [iz]

Tudi jaz bom danes šprical.. mam na novo instaliran PC pa še nisem race on gor dal... sem mislil da je ta teden še frej tako da tud treniral nisem nič [wall]

Uživajte zvečer [ok]

Na dirko so uvrščeni:

1. Janko Glavac
  2. Jani Soster
  3. Matjaz Murn
  4. Mark Apat
  5. Vedran Kralj
  6. Mirko Novak
  7. Ales Kurent
  8. Marko Novak
  9. Dusan Retelj
  10. Marin Colak
  11. Matej Mejak
  12. Marko Mejak
  13. Rok Prosen
  14. Jure Skraba
  15. Vito Kriznik
  16. Davorin Zorko
  17. Tomaz Erzen
  18. Mitja Prezelj
  19. Samo Golobic
  20. Jure Zupan
  21. Denis Baselj
  22. Tomaz Selcan
  23. Mitja Seruga
  24. Sandi Jerman

Plesničar in Šimenc: zaradi ponavljajoče odsotnosti sta izključena iz prvenstva (delamo dodatne kvalifikacije, ki jih zaradi vaju sploh nebi bilo potrebno delati)!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...